Миленко Неделковски Шоу

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување
Е вака е веќ боље, мене исто ми ојде прашањето каде се другите лоши новинари, дали од ЗНМ, вон ЗНМ...но ете се расчисти дилемата.
Прстот е вперен кон Миленко.

Не е само Миленко....ги има многу.
Новинари/водители кои користат изрази како: пичка под кошула, кретино, глуперда..... и многу други не треба да ги има по Македонските медиуми

Не е само Миленко....ги има многу.
Новинари/водители кои користат изрази како: пичка под кошула, кретино, глуперда..... и многу други не треба да ги има по Македонските медиуми

Се прашувам само зошто сите патриотски настроени новинари/водители, немаат речник, навредуваат, култура 0%??? Интересна појава!:nesum:

Се прашувам само зошто сите патриотски настроени новинари/водители, немаат речник, навредуваат, култура 0%??? Интересна појава!:nesum:

исто така тоа се појавува кај верската маса, али зборам за оние закоравени верници кој излегоа на контра протест пред пола година... тоа се тие системи кој се вградени да контролираат бар 80% од популацијата на земјината топка.

Би го цитирал Геровски, ама кога зборува слушам само гр хр гр хр..

исто така тоа се појавува кај верската маса, али зборам за оние закоравени верници кој излегоа на контра протест пред пола година... тоа се тие системи кој се вградени да контролираат бар 80% од популацијата на земјината топка.

Штотуку ја изговори тажна вистина...

Би го цитирал Геровски, ама кога зборува слушам само гр хр гр хр..

хахахаха, тоа можеби се некои тајни шифри, пораки.

кои користат изрази како: пичка под кошула, кретино, глуперда.....
Таков им е стилот (види Велинова колку е мажествена :wink:), ја не глеам бумбар, Јанко еднаш у 3-4 месеци...такви кои не ми се бендисуваат ги вртам одма. Без разлика дали ми одговара нивна тема и дали сум присталица на нивните критики. Миленко го гледам (со мала селекција, ако прави емисија со некој политичар, таа емисија ја ставам на игнор), но тоа е личен избор нели.
Или Велинова, ја следам (колку можам, често и утињам термини) иако погоре се нашалив за неа.

Сепак не знам кои се лоши новинари, презентери, уредници...па и тоа е малку повеќе субјективно.

Не би рекла. Баш пред некој ден Мирка ги сроза в корен Чомовски и останата интелектуална банда на А2 кај него во емисија во дебата за лустрација во новинарството. Најмомент беше кога му кажа: а тебе Чомовски ако ти кажат да се откажеш од твоето влашко потекло за да влезеш во ЕУ би го направил тоа?

Не би рекла. Баш пред некој ден Мирка ги сроза в корен Чомовски и останата интелектуална банда на А2 кај него во емисија во дебата за лустрација во новинарството. Најмомент беше кога му кажа: а тебе Чомовски ако ти кажат да се откажеш од твоето влашко потекло за да влезеш во ЕУ би го направил тоа?

хахахха, опасна е таа Мирка, искусна и културна, капа и симнувам.

хахахха, опасна е таа Мирка, искусна и културна, капа и симнувам.
Абе види, можеби еден ден твојот цинизам и навистина ќе биде смешен и ќе има поента, но тоа нема да го направи ова што ти го зборам помалку вистинито.

Абе види, можеби еден ден твојот цинизам и навистина ќе биде смешен и ќе има поента, но тоа нема да го направи ова што ти го зборам помалку вистинито.

Чупе, погрешно ме свати...не беше цинизам, навистина го мислам тоа, се извинувам ако така звучеше...:smir:
Не сум јас от партиските мозоци кои размислуваат само во еден правец...

Миленко зане да направи добра емесија стварно и го бива човекот... за рзлика од јанко ПРЕМИЈА е... еднаш ме заинтересира една емисија во која бараа злато.. интересни работи има кај него во емисија.. само ретко кога да фатам..

Органски не можам да го поднесам. Направи страшна манипулација, се постави како водител на емисија од забавен карактер, летачки вилушки и џемјс бондови, со единствена цел да добие доверба кај пошироката маса и да шири политичка пропаганда. Сомнителен беше уште од самиот почеток, емисија без реклами, подоцна само стана јасно од каде доаѓаат парите... но верувам дека ќе му дојде крајот, ќе продолжи да гние онаму од каде што дојде и каде што му е местото.

Миленко доколку е новинар, можам јас да бидам политички експерт и да си имам сопствена емисија.

Не му го имам гледано шоуто, ќе зборам конкретно за него.
Како е можно, водител на спортска програма, во случајов Формула 1 преносот, кој треба да ги заинтересира гледачите за спортот, затоа што сите знаеме дека спортот уште од почетокот на Олимписките Игри бил симбол за мир и престанување на војните и конфликтите, да зборува за се освен за трката, да прокламира патриотизам и да брои коли кои преминале грчка граница и тоа да го каже во јавност, да збори за фудбал, како го заебала една утакмица на спортска, некој трач во врска со возачите, тотално небитен, и на крај откако ќе помине цела трка а он едните исти работи ќе ги каже по милион пати да ја пее химната, јавно, на телевизија? Тоа не е новинар, тоа е идиот кој гледа да заработи што е можно повеќе на глупост. Незнам како воопшто е гледан и кој си дозволува да потроши дел од времето на темите кои ги презентира еден Формула Еден коментатор а се поврзани со политика.

Што стана со она "почитувај го соговорникот" што секој тв-водител би требало да го прави со гостинот? Незнам само која будала му прифатила да гостува кај него, и како е можно совеста да му дозволи, па колку и да мрзи комуњари, да се избламира јавно.

^ Ради него глеам форумула на хрватска! Жими се! Не се поднесува чоекот!

^ Ради него глеам форумула на хрватска! Жими се! Не се поднесува чоекот!

И ја, ама ја укинаа HRT2 нашиве, секако, поради Миленко! За Канал 5 да има поголема гледаност! За гледачите да бројат коли на грчка граница и да слушаат како не е добро да се оди во Грција на одмор!
Сега на RTL глеам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom