Вицеви за Шехерезад!

• Креатор на темата Креатор на темата Commandos
  • Време на започнување Време на започнување

Commandos

Ultras
Член од
12 декември 2009
Мислења
23
Поени од реакции
5
Зошто Шехерзад секогаш е тажна? Затоа што сите ја сакат а никој нејке да ја е*е... xD

Како го викаат слаткар у Турска?
-Шехерезада.

Што е шекерна репка?
-Репот на шехерезада..

Како ја викаат Шехерезад у Америка?
-Шугарбејб

Ајде видете... Измислете уштее:vozbud::vozbud::vozbud:

Шехерезад јас ке те чекам 1001 ноќ, но немој тогаш да ми речиш дека ти дошло:tapp:... :pos2:

Зошто груевски не ја сака Шехерезада?
-Па има поголем рејтинг од него!:vozbud:

Лежат Онур и Шехерезад голи в кревет и влага Kаааан. И вика: Чичко Онур, што и правиш на мајка мииии? Онур: И правам детенце, каааан... И Каан легнува на средина и вика: А мене ќе ми направиш камиончеее?

Кога Бранко ќе го тепа Грујо на избори?

- Кога ќе ја стави Шеќерзад на избирачка листа.

Како се вика сестра и од Шехерезад???
- Соледат :vozbud:

Зошто Шехерзад секогаш е тажна? Затоа што сите ја сакат а никој нејке да ја е*е... xD

Како го викаат слаткар у Турска?
-Шехерезада.

Што е шекерна репка?
-Репот на шехерезада..

Како ја викаат Шехерезад у Америка?
-Шугарбејб

Ајде видете... Измислете уштее:vozbud::vozbud::vozbud:

за жал Онур ја легна Шехерезад...

Лежат Онур и Шехерезад голи в кревет и влага Kаааан. И вика: Чичко Онур, што и правиш на мајка мииии? Онур: И правам детенце, каааан... И Каан легнува на средина и вика: А мене ќе ми направиш камиончеее?
Хахахаха....Лудиииии ова ти е многу закон и го поштуем не сум се смеел вака со години кога го прочитав ова почнав да се кинам од смеа,како ненормален!:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Да глумеше Вики наша од велики брат, место 1001 ноќ, ќе се викаше 1 ноќ...толку и треба.

Како се вика Шехерезад на српски?
- Слаџа.

Наводно Шехерезад ја има убиено Касандра.

Шехерезад јас ке те чекам 1001 ноќ, но немој тогаш да ми речиш дека ти дошло:tapp:... :pos2:

Зошто груевски не ја сака Шехерезада?
-Па има поголем рејтинг од него
!:vozbud:

ова е вистина, не само од Грујо од цело собрание заедно... кој ќе ја прибере во партија има загарантирани два мандати по ред

Само, ште ве замоља, да не постирате едни исти „вицеви“ цело време, не се правете Фараон/Хуман/Хакет мен. Пред да постирате, видете дали тоа што мислите да го пишете е веќе пишано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom