Shto mislitee ?!
Dalii mislite deka ke se zdebelamm ,dokolkuu sum go jadela ova vo prethodnite 5 dena
1) 3 tanira supa (dietalna ) & malo parce krastavica .
2) 4 praski,edna piperka ,1 krastavica ,1 patlidzan i edna mala lazica pindzur.
3) Polovina krastavica ,isceden sok od portokal ,edno zeleno jabolko , edna praska i kisela zelka .
4) 2 vareni stekaa (mali) ,1 patlidzan , 3 praski , smoki stobi flips od pizaa & kisela zelka .
5) Supa (dietalna ) i ovosje .
Inache visoka sum 1.59 ,a teska sum 50 kg.
Prethodnive 5 dena go jadev toa shto e napishano pogore .
Bi sakala da oslabnam 2 kg.
pozz
--- надополнето ---
Epa vaka me intersira dali povtorno bi mozela da doziveam analen seks?porano so deckoto imavme samo analen seks nikako vaginalen,ponekogas i oralen,togas ne bev kinata.sega od kako me skina non stop si imame vaginalen bez nikakov problem.ne ete toj sakas da imame dnosno da probame pak anelen.sto mislite dali bi mozela i dali bi trebala???
ly pozz luda4ka
--- надополнето ---
pomagajte!
dali ima razlika pomegju nevina vagina i koja ne e nevina?dali e toa vidlivo so golo oko ili nekako na drug nacin da se proveri
--- надополнето ---
А не сум знаел дека „хард-кор“ значи дркање пред родители! АХАХАХАХАХХА!
Што значи тоа ХАРДКОР?Се споменува во некои од песните на Слаткар,Тони Зен но не знам што значи.Кажете ми Please.
Re:хардкор Паа, хардкор е безобразен човек..тие што немаат влакно на јазик, што правам глупости
на пр да дркаш пред родители, или такви слични работи
:pred:
Znaci imam problem...
Odkoga se zadovolam so prst..i posle toa koga go izvadam..ima cuden miris..nz kako da objasnam..dali i vasite vagini imaat nekakof miris...Posle zadovoluvanje od strana na de4ko mi..toj sekogas mi veli..mirisni.... (
Ve molam hellp me...sram me e od nego..nz sto da kazam..dali e samo kaj mene ili kaj site... (((
(((