- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 4.757
- Поени од реакции
- 3.794
Коментаров на goal.com - вриштев од смеење
Па, О Глупердо, гледај топка не нозе. Anticipation е мислена именка за него. Телеграма да му пратам преку гулаб, за да му текне да се среди малце или некој друг да го среди, ебаго.
Нека си ја опраат одбраната у скоро време затоа што никој жив нема да сака да гледа реприза од ланската сезона.
Од ова, најточно ми е оноа за Киелини. Често го фаќаат out of position. Не е прв пат, си има константност во тој домен години наназад и никако да се опраи особено кога се работи за физички послаби напаѓачи од него, но побрзи и солидно технички потковани. Вчера Пасторе му бегаше како мува на џин.Here`s the Juventus cast: MOTTA: 'the pretty boy' doesn`t like to be tackled; GRYGERA: 'the fool' doesn`t understand tactics; CHIELLINI: 'the bull' lets his aggression gets the better out of him and gets pull out of position; MARCHISIO and MELO: 'the village idiots' no tactical awareness and overrun in midfield; PEPE: 'Mr no - end - product' but does a lot of running; KRASIC: 'Mr I - can - do - it - All - Myself' who`s so desparate to look good; AMAURI/IAQUINTA: 'the constipated twins' no movement. . .
Па, О Глупердо, гледај топка не нозе. Anticipation е мислена именка за него. Телеграма да му пратам преку гулаб, за да му текне да се среди малце или некој друг да го среди, ебаго.
Нека си ја опраат одбраната у скоро време затоа што никој жив нема да сака да гледа реприза од ланската сезона.