Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Топ со бродскава компанија. Ќе шверцаат сеа имигранти, а ќе ги пријавуваат како деца од младинска школа

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Del Piero - Amauri
Lanzafame - Melo - Momo - Pepe
De Ceglie - Chiellini - Bonucci - Motta
Storari

Oва е составот за вечер против Штрум.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Најверојатно новото засилување,ја имам добро мислење за него и мислам дека ќе се снајде

Ја почнал кариерата во Торино.:)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
незнам со мело и сисоко нема да глеаме добар фудбал добро што иаме предност.Значи Капдевила и Кваљарела ќе бидат едни од последните засилувања.Ќе се тргнеме од Гросо и мислам дека ке тргнат по Демикелис ако има време можеби пак на позајмица за 2-3милиона хаха

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Најверојатно новото засилување,ја имам добро мислење за него и мислам дека ќе се снајде
И јас немам лошо мислење за дечково, ќе видиме како ќе изигра во Јуве. Инаку вечерва не е во составот на Наполи против Елфсборг.
Кваљарела доколку дојде нема да има право за настап во Лига Европа поради тоа што има изиграно еден натпревар.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
И јас немам лошо мислење за дечково, ќе видиме како ќе изигра во Јуве. Инаку вечерва не е во составот на Наполи против Елфсборг.
Кваљарела доколку дојде нема да има право за настап во Лига Европа поради тоа што има изиграно еден натпревар.
И Капдевиља најверојатно има изиграно утакмица во ЛЕ со Виљареал.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.976
Поени од реакции
5.590
Ок, во тој случај околу 24мил, бројка што не е баш наивна со оглед на тоа што не играме ЛШ, па нема да имаме приходи од таму, а како што спомна наредното лето почнува FAIR PLAY правилото.
Минатата сезона Јуве на трансфери потроши над 50 милиони евра, испадна и од ЛШ и од ЛЕ,немаше големи приходи од Европските натпреварувања,не го освои ниту Скудетото,а Јуве е во минус само 5 милиони. Многу позитивен фактор ќе биде и преселбата на новиот Стадион на Јувентус,што би значело средствата што се трошат за кирија на Олимпико (околу 25-30 милиони евра за 2-3 години според моменталниот договор),слободно можат да се користат во трансфери. Пари за трансфери ќе има,само треба да се користат претпазливо.

• 2
    Storari Marco
  • 2
    Motta Marco
  • 19
    Bonucci Leonardo
  • 3
    Chiellini Giorgio
  • 29
    De Ceglie Paolo
  • 23
    Pepe Simone
  • 5
    Sissoko Mohamed
  • 4
    Melo Felipe
  • 25
    Martinez Jorge
  • 10
    Del Piero Alessandro
  • 11
    Amauri
Стартните 11:

Сторари

Мота--Бонучи--Киелини--Де Чеље

Пепе--Сисоко--Мело--Мартинез

Амаури--Дел Пиеро

Маркизио е суспендиран.

Член од
28 август 2008
Мислења
184
Поени од реакции
11
Кваљарела е напаѓач кој може да биде само замена за Трезеге(ако си отиде).Не може да биде замена за Диего зашто таа позиција,воопшто не му е природна,а ја нема ни потребната техника за да игра позади напаѓачите.Во Наполи играше како класичен шпиц,а позади него играше Лавеци.Замената во Диего ја гледам само во Касано,кој ако успееме да го купиме до крајов на преодниот рок ќе биде супер.Дел Нери знае како со него,башка слична игра имаат со Дел Пиеро,па би се менувале на таа позииција.:toe:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Кабел Нет се закон ... ја даваат на ТВ, немора да се мачам со стимови :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom