Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Taa вест ја пренесе прво БИЛД, а сите други медиуми ја пренесуваат повикувајќи се на таа вест.БИЛД,пред 1-2 недели,напиша дека Џеко е многу блиску до трансфер во Баерн,и дека Волфсбург ја прифатил понудата на Баерн за Џеко (Тимошчук+Гомез),па на крајот да испадни тотална измислица.Се дури не излези Марота,Хенес или кој и да е друг официјален претставник на клубовите и играчот,се дотогаш овие написи ќе бидат тотално безсмислени и без никаква основа.

Хенес и Марота имаа средба од затворен тип,на која средба присуствуваа само двајцата,средбата беше затворена за сите медиуми,а ниту Хенес ниту Марота не изјавија за што се разговарало.Медиумите можат само да си претпоставуваат за што разговарале,но се додека не има конкретна изјава на Хенес и Марота,се дотогаш тие шпекулации немаат некоја реална поткрепа.И Дел Пиеро вчера тренирал заедно со Салихамиџич и Гросо,па никој медиум не напиша дека Дел Пиеро ќе си оди од Јувентус.

До некаде и ти си во право не викам не ама има несто чудно во целата оваа работа ми мириса на нешто

Готово е за жал прифатено е останѕва и тој да се договори Диего е играч кој ен е добредојден кај вампирот Дел Нери мамето да му го ебам

Дур не го видам со дрес, не верувам.
И незнам што се палите одма и почнувате да плукате по новата управа само заради една смешна понуда. Марота не е идиот да го даде Диего а особено не за 16 мил.
:salut:

Со среќа нека му е на Диего тој е голем играч заслужува многу повеке од тим како Јувентус а на Јувентус му ја посветувам следната песна :

Ми се сере од вакви фанови како тебе.

Работава исто како со Роналдињо,готово прифатена е понуда од Палмеирас од 8 мил играчот се очекува утревечер да присуствува на некоја церемонија и после да го потпише договорот,е со овие зборови.......и гледам стварно потпиша. Не паничете,мое мислење е дека Диего останува минимум уште една сезона во јуве.

Ice-Strumica преку кур више со хистерични испади. Дел Нери, Марота и цел Јувентус ги заболе курот дали ти ќе останеш ФАН на Јуве, а и сите нас на кои ни ги потиш тестисите више недела дена и сме дужни да те читаме пошто нели ова е јавен форум. Иди навијај за Баерн можда и тебе ќе ти се посреќи ко шо му се посреќи на Торпедо.

У право си !

--- надополнето ---

Сеа глеам на телевизија на Скај Италија , главна вест е составот на Италија и тоа дека јуве одбиле понуда од Реал за Киелини
Мурињо јаде корпи од сите страни :)

Па никој не го сака ... Се мува насекаде и фала богу ке пие корпи ххахахаха

Ми се сере од вакви фанови како тебе.

Работава исто како со Роналдињо,готово прифатена е понуда од Палмеирас од 8 мил играчот се очекува утревечер да присуствува на некоја церемонија и после да го потпише договорот,е со овие зборови.......и гледам стварно потпиша. Не паничете,мое мислење е дека Диего останува минимум уште една сезона во јуве.

А шо ме замараш па ти мене јас шо сакам ке пишам јас од ка сум фан на Јувентус вие теелвизор не сте знаеле што е

Ice-Strumica преку кур више со хистерични испади. Дел Нери, Марота и цел Јувентус ги заболе курот дали ти ќе останеш ФАН на Јуве, а и сите нас на кои ни ги потиш тестисите више недела дена и сме дужни да те читаме пошто нели ова е јавен форум. Иди навијај за Баерн можда и тебе ќе ти се посреќи ко шо му се посреќи на Торпедо.

Јас не сум навикнат извини и не се радувам на Дел Нери и Марота јас сум гледал шампионски Јувентус а не беден Јувентус како шо е сега со Мартинез и Бонучи и други слични лајна

Луѓе еве да речеме си иде и Диего и Сисоко Јакина ако одат за Бастос, Поулсен за Ливерпул како не ни изгледа нас средината?
Не мислам на крилните позиции туку кој ке игра на центар со Маркизио?Еве Тутоспорт пишува дека можно би било тоа да бидат или ЛЕДЕСМА, МОНТОЛИВО или ПАЛОМБО.Незнам мене од овие само Ледесма ми се свиѓа иако некако многу ми се тапа сите троица ама...

Многу ми е гајле ти шо си глеал, преку кур и со тие изјави демек навиваш од 84та па треба да те поштуеме. Ја можда го пратам Јуве од 2001/02 и сум ги фатил шампионските генерации, али никад не сум помислил да навијам за друг клуб. Затоа молимте ако планираш веќе да не го пратиш Јуве немој да смараш и у секој пост тоа да го потенцираш. Големи момци сме сите сфаќаме од прва за каов дебил уствари се работи. ;)

Јувентус прифатил 16 милиони евра, ама првично беше дека Андреа Барзаљи беше вклучен во договорот, се шпекулираше дека и Џеко е вклучен во договорот а сега испадна дека Диего чисто си доаѓа во Волфзбург.:toe: А го имаат и Мисимовиќ на иста позиција, од кај Волфсбург ги откопаа овие пари незнам, и тоа ниедна ѕвезда не продадоа.:toe:

Многу ми е гајле ти шо си глеал, преку кур и со тие изјави демек навиваш од 84та па треба да те поштуеме. Ја можда го пратам Јуве од 2001/02 и сум ги фатил шампионските генерации, али никад не сум помислил да навијам за друг клуб. Затоа молимте ако планираш веќе да не го пратиш Јуве немој да смараш и у секој пост тоа да го потенцираш. Големи момци сме сите сфаќаме од прва за каов дебил уствари се работи. ;)

Еј мочко никој не те вреѓа па не вреѓај и ти ок јас го гледам Јувентус и срамно и жално е сите се засилуват со Силва, Туре, Балотели . . . . . со играчи од светска класа, а Јувентус не само шо не зима ништо туку и продава го Диего и ти за кој тим ке навиваш ми кажи на кој да се радувам на Легротаље ли

Боби[Мкд];3715998 напиша:
Јувентус прифатил 16 милиони евра, ама првично беше дека Андреа Барзаљи беше вклучен во договорот, се шпекулираше дека и Џеко е вклучен во договорот а сега испадна дека Диего чисто си доаѓа во Волфзбург.:toe: А го имаат и Мисимовиќ на иста позиција, од кај Волфсбург ги откопаа овие пари незнам, и тоа ниедна ѕвезда не продадоа.:toe:

Шо мислиш, Про Кредит кој ја опљачка !?

Балотели е играч од светска класа? хахахахаахахахахахахах
Он сега за сега е World Class Bastard. ТИпот има талент, ама има и уште многу да учи.

Според тоа гледам Ман СИти, си ги вмешал. Па тие имаат буџет 3 пати поголем од овој на Јувентус и имаат газда со богатство од 33 милијарди.
Они имаат Финансии, ама го немаат тоа што Јувентус и многу други клубови го имаат, Традиција.

И што ако сити ги купиле тие играчи? Тие отидоа таму за да освојат? Отидоа заради пари. Туре чист пример. 5 години х 11м = 55м.
За тој тим да освои треба години да поминат. 2-3, може и повеќе.

Еј мочко никој не те вреѓа па не вреѓај и ти ок јас го гледам Јувентус и срамно и жално е сите се засилуват со Силва, Туре, Балотели . . . . . со играчи од светска класа, а Јувентус не само шо не зима ништо туку и продава го Диего и ти за кој тим ке навиваш ми кажи на кој да се радувам на Легротаље ли
Еј да бе, ете Манчестер Сити бил вистинскиот тим со кој ти би имал за што да се радуваш. Лани се засиливме со Мело и Диего две големи имиња и сите очекувавме бум и конечно титулата да се врати тамо кај што припаѓа, а што добивме? Една од најслабите сезони на Јувентус во историјата на клубот. А, и се кладам дека доколку освоиме титула ти прв ќе пишеш тука и ќе пуваш у пепел демек тоа е тој Јувентус што сакаш да го глеаш и си го глеал пред 15 години. Недоносен имбецил.

**Зарем сеуште не ви е јасно дека,прво и основно,за весникот да се продава мора нешто да пишува во него.Не може празен да се продава :).Од кога ќе се исцрпат сите веродостојни информации се преминува на пишување на шпекулации и со тоа зголемување на продажбата.
Нели рекоа дека средбата помеѓу Марота и Хенес била од затворен тип идека на средбата присуствувале само тие двајца.Дај објаснете ми како некој весник може да знае нешто во врска со средбата?Да не ја преслушкувале просторијата тие од Билд или некој друг весник?
Мое лично мислење е дека Диего несмее да биде продаден за сума од 16 милиони.Тогаш Јуве би бил во огромна загуба од неговиот трансфер.Колку што се сеќавам го купивме за 24,5 милиони.Така да,Марота ваљда знае до толку математика...

Шо мислиш, Про Кредит кој ја опљачка !?
Не озбилно, бољи тим од Баерн имаат.

Кјаер, Фридрих, сега и Диего? Плус никако Џеко не го продаваат. Ни на вас ни на нас.

Изгледа Голф 6-ката одлично се продава.:nesvest:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom