Juve-Fan
campione d'italia 36
- Член од
- 23 март 2010
- Мислења
- 843
- Поени од реакции
- 1.471
Друже секогаш треба да се плука по управата пред се а потоа по играчите, тие ги купуваат тие ги продаваат тие ги водат тие ги тренираат.Успехот или неуспехот на еден тим зависи од управата, правилно или неправилно доведување на играчи, правилни тренинзи и се друго.Управите се минливи работи во една екипа и никој не ги слави за успесите на играчите а треба да ги плука по неуспех, за одредено време се забораваат, поточно последниве 5,6 години почнавме да се притресуваме кој бил чистач кој бил секретар во клубот, се заради интернетот.Инаку јас кога почнав да навивам за Јувентус баш кур ме болеше дали бил Моџи, Секо, Беко или незнам кој.Иако неретко во дневен весни(претежно мак.спорт) ќе заприметев во некој ќош каде е спонато името на газдата или председателот.Дур не го видам со дрес, не верувам.
И незнам што се палите одма и почнувате да плукате по новата управа само заради една смешна понуда. Марота не е идиот да го даде Диего а особено не за 16 мил.
:salut:
Поентата ми е, ние за ИМЕТО НА КЛУБОТ и ЗА ИГРАЧИТЕ или за СЕКО, БЛАН, МОЏИ..... навиваме???????? Имајте прилика да сте во близок круг со некој навивачи надвор од балканов ќе видите колку ги боли нив за управите.
И околу случкава со диего, гледам Кико цело време не убедува дека не е продаден но сепак мое мислење е дека ќе биде продаден и нај веројатно вклучен и Барцаљи во трансферот, напоменав и вчера ама ете пак, очигледно поновите членови кога пишуваат ги прескокнувате или пак не ви се интересни за дебата, во секој случај поздрав и Forza JUVE.:smir: