Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Навистина ќе бидам разочаран доколку се продаде Диего. Човекот почна да се вклопува во новата формација и на новата позиција, ги изигра сите пријателски и туку-така да го продадат?!?! Џеко е страшен напаѓач, но во моментов е многу многу преценет. Никој не гарантира дека ако лупнеме 30 милиони Џеко ќе блеска. Убеден сум дека Диего заслужува втора шанса и дека ќе ја искористи. Со овој состав сега плус Красич и еден лев бек тврдам дека можеме да се бориме рамноправно за титулата со Интер, Рома и Милан.

ЕХХХХХ што сакам денес да беше последен ден од транфер периодов само за да не читам вакви Статии,Шпекулации и други глупости кои ми идат на Нерви , инаку за 3 дена имаме Трофео Тим Куп така да ке видиме до тогаш што се случува со Диего.Ако не го игра значи дека сигурно си оди.

ЕХХХХХ што сакам денес да беше последен ден од транфер периодов само за да не читам вакви Статии,Шпекулации и други глупости кои ми идат на Нерви , инаку за 3 дена имаме Трофео Тим Куп така да ке видиме до тогаш што се случува со Диего.Ако не го игра значи дека сигурно си оди.

Џабе нагагаме немат сеуште потврда за то... така да .. а ианче генералниот директор на лион изјави дека нема никаква понуда од страна на јувентус тоа докажува дека е се во екот на шпекулациите и не верувајте во се иначе Каморанези е казнет со 50 000 долари поради старт извршен пред 16 години хахах се надевам нема да му претставува никаков проблем да го плати тој долг

Не смее да се продаде таман му тргна :nenene:

Сеа глеам на телевизија на Скај Италија , главна вест е составот на Италија и тоа дека јуве одбиле понуда од Реал за Киелини
Мурињо јаде корпи од сите страни :)

Сеа глеам на телевизија на Скај Италија , главна вест е составот на Италија и тоа дека јуве одбиле понуда од Реал за Киелини
Мурињо јаде корпи од сите страни :)

дада за тоа пиши и на тутто јуве :vozbud:

Инфорамциии директно од Волфсбург Диего е завршена работа ЧАО ЈУВЕ

Уштее еден "правилен" потег на управата(ако може така да се каже) на Јувентус. Го продаваат еден од најдобрите играчи од минатата мизерна сезона на Јуве,и тоа за многу помалце пари отколку што го земаа. :) :) Големо браво за нив. Кај сте скептици да го оправдате и овој потег на управата на Јуве,исто како што го правдевте и потегот около продавањето на Џовинко? :) :) И Диего ли немаше доволно шанса да се докаже? и Диего ли немаше и нема квалитет да игре пред "екстра" засилувањата шо ги донесее таа сезона?!?

да се потсетиме како не им е мука тибам управата

И сеа пишува дека сте го продале Поулсен во Ливерпул за 5 милиони евра , ова колку што можев да разберам Италијански , не го зимајте здраво за готово додека не прочитате негде :):)

И јас мислам дека е завршена работава околу Диего, навистина мала и срамна сума за него.Еден Мартинез се купи за 12м. а Диего 15,16м.:tapp: , незнам што е работава со денешниов фудбал?Играчи од клубови како Реал М., Јувентус, Ман. Сити се продаваат за некој мизерни суми а малите и мизерни клубчиња кои се борат за опстанок ставаат цени од 30м. нагоре.Неможам искрено да го сватам ова, ако има некој да ми објасни?
Доколку ги земеме Бастос, Барцаљи, Мисимович, Џеко или Красич ќе можам да го простам овај потег, но ако крпат со Де Чеље, Гросо, Григера, Легро, Јакинта тогаш слободно можам да кажам дека ќе имаме уште една нервозна сезона за гледање.:pop:

Амаури стартер за Италија. Ајде да видиме како ќе изигра за Италија во своето национално деби

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom