- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
вака ако сте за купвење на ѕвезди јуве не купвел преку нок сворени ѕвезди јуве ги правел ѕвезди тоа е одлика на овај клуб
Џеко си ја кажа желбата,ама и Галијани ја кажа неговата - Милан нема да достави понуда за Џеко. линкСи ја кажа човекот желбата. . . доволно е. Ако не е сигурен дека сака да игра само во Јувентус, како на пример еден Красич тогаш веројатно не треба да го носиме. Бујрун, нека игра за Шити.
Токму така.Подобро да играат „недокажани“ играчи и да го даваат максимумот за дресот, отколку платеници кои ќе гледаат само за себе.вака ако сте за купвење на ѕвезди јуве не купвел преку нок сворени ѕвезди јуве ги правел ѕвезди тоа е одлика на овај клуб
Camoranesi imase 25 godini koga pristigna vo Juve od Verona, dodeka jas licno poveke mi cini Martinez od Pepe ili Krasic... Ke vidite, Martinez ke ima mnogu uspesna sezona vo dresot na Juventus, dodeka Pepe ke ima "teska vojna" so Lanzafame za garantirano prvotimski status, i sigurno ke igra toj koj sto ke bide vo forma ....ахам добро то шо плукате по играчот ме терате да повторвам јес да 12 мил можи се мн али има наспат во сериа а неколку години добро ја познава има 27 години а кога дојде каморанеси и тој имаше 27 години а беше платен 9 мил значи 3 мил помалце од мартинес и стана едено од најдобрите крила а додека пак немаше настап во сериа а и не ја познаваше толку тоа е еден плус за мартиес
Се сложувам.Мартинез минатата сезона одлично изигра во дресот на Катанија,им даде голови на Јуве,Милан и Интер.Може да игра и како лево и како десно крило, како втор напаѓач, и сметам дека ќе биде доста корисен за Јуве нареднава сезона.Тоа што сеуште нема добиено статус на „ѕвезда’’ не значи дека во Јуве нема да блесне.Во минатото тоа се случувало со многу играчи во Јуве,а се надевам дека и со Мартинез ќе биде така. Има брзина,упорен е, и голем работник.Се надевам дека ќе се усоврши уште повеќе во Јувентус.Camoranesi imase 25 godini koga pristigna vo Juve od Verona, dodeka jas licno poveke mi cini Martinez od Pepe ili Krasic... Ke vidite, Martinez ke ima mnogu uspesna sezona vo dresot na Juventus, dodeka Pepe ke ima "teska vojna" so Lanzafame za garantirano prvotimski status, i sigurno ke igra toj koj sto ke bide vo forma ....
А Мота каков бек е??? или го купивме така оти имаме многу пари.... Лев бек ке купат, но откако ке продадат 2-3 од сегашните играчи. Донт вори, пејшнс.Пак ќе кажам, не ми е ич јасна управата со тоа што не купува лев и десен бек. Да не се задоволни од овие што ги имаме?
Десен бек ќе биде Мота. Лев бек сигурно ќе биде ангажиран, како што изјави и Дел Нери:Пак ќе кажам, не ми е ич јасна управата со тоа што не купува лев и десен бек. Да не се задоволни од овие што ги имаме?
„Сеуште сме некомплетни.Ни недостасува крило, централен дефанзивец, бек и напаѓач ако еден замине.“[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]We are still incomplete. We lack a winger, a centre-back, a full-back and a striker if one leaves.[/FONT]
Читав дека го бараа Касани пред некое време али ништо,не е лесно да се створи тимот,Дел Нери ќе има 35 играчи така да треба и да продадеме некој не само да купуваме.Пак ќе кажам, не ми е ич јасна управата со тоа што не купува лев и десен бек. Да не се задоволни од овие што ги имаме?
Од 17:00 би требало.Нели натпреваров со Ал-Наср требаше да почне од 16.30???
мислам дека е у 17:00Нели натпреваров со Ал-Наср требаше да почне од 16.30???