Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
-Јувентус и милан се подготвуваат за размена на буфон и бориело...тоа ке биде најголемата грешка што ке ја направи јувентус...!!али сепак се шпекулира..за сиг ке видиме во иднина..!!
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=61148

--- надополнето ---

-Нова идеа на јувентус тоа е оддо од милан..!!сигурно е дека касани е прва опција за јувентус но тој би можел да направи и деал со милан за оддо..!!
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=61146

-Јувентус и милан се подготвуваат за размена на буфон и бориело...тоа ке биде најголемата грешка што ке ја направи јувентус...!!али сепак се шпекулира..за сиг ке видиме во иднина..!!
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=61148

--- надополнето ---

-Нова идеа на јувентус тоа е оддо од милан..!!сигурно е дека касани е прва опција за јувентус но тој би можел да направи и деал со милан за оддо..!!
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=61146

Ако планираат БУфон за Бориело да го трампаат, и успеат у тоа нека си ископаат гроб уште сега, пошо некој ќе ги стави не во еден во сто.
На што личи ова? Ова да не е случајно таа Ренесанса и што ти не знам уште што. И се надевам дека е само шпекулација, дека нема ништо да се деси од ова.

-искрено и јас се надевам дека нема ништо да испадне...бидејке буфон е пола екипа....појак голман нема да моземе да најдеме...!!А за напагач џеко мозе да го пецнеме....!!

ајде бе не се палете на вакви безвезни шпекулации....Буфон за Бориело:pos2:

Чекај да го запишам вицов, Буфон за Бориело :pos2::pos2::pos2: Некој има озбилен проблем со креативноста, поголема глупост немам слушнато. Како што кажав и претходно сега испаѓаат нови шпекулации на секој саат. За мене единствен извор веродостоен извор е www.juventus.com

Буфон за Бориело :pos2: Медиумиве веќе не знаат што да пишуваат.
Кога се отвара трансвер маркетот ?
И кога играме пријателска со Фирентина?
Додека не започне трансвер маркетот, медиумите ќе пишуваат глупости и според мене нема потреба да пишувам во фан-клубов и да го полнам со глупости.:)

Буфон за Бориело :pos2: Медиумиве веќе не знаат што да пишуваат.
Кога се отвара трансвер маркетот ?
И кога играме пријателска со Фирентина?
Додека не започне трансвер маркетот, медиумите ќе пишуваат глупости и според мене нема потреба да пишувам во фан-клубов и да го полнам со глупости.:)

Игравме со Фиоре сабајле, изгубивме 0-1 стрелец Јоветич .

hahahahahahaa de bre deteto go biva ama za tolku ne e jas bi gi dal 40 miliona za robben i 50 za fernando torres i zaes deka se gleda fudbal
двајца кои лесно се повредуваат.....никој не ја занемарува нивната класа,меѓутоа нивните колена не се баш во најдобро здравје

Да не знаеш со која постава игравме, или кај можам да ја најдам ?
JUVENTUS: Manninger; De Ceglie, Zebina, Brandao, Grosso; Belcastro, Marrone, Padoin; Diego; Amauri, Del Piero. All. Zaccheroni.
A disp. Bardi, Alcibiade, Bernardini, Grygera, Candreva, Ekdal, Esposito, Yago, Salihamidzic, Paolucci, Trezeguet. All. Zaccheroni

FIORENTINA: Frey; De Silvestri, Natali, Aya, Felipe; Marchionni, Agiey, Gobbi; Jovetic, Seferovic, Babacar.
A disp. Avramov, Donadel, Di Tacchio, Keirrison, Seculin, Gamberini. All. Prandelli\

Како што можев да разберам, Амаури бил очаен на мечов. И да, да надополнам, сега сезоната е дефинитивно завршена. Толку од Сакерони, толку од некои играчи чии имиња нејќам ни да ги изговорам...

И да, имате поздрав од агентот на Џиџи :wink:

Јувентус се враќа на стариот добар Пинзоло тренинг камп.Во периодот од 3ти до 18ти Јули,под раководство на новиот тренер Дел Нери,Јувентус и официјално ќе ги одржи првите тренинг сесии за новата 2010/11 сезона.Им посакувам многу успех и се надевам дека минатава сезона нема веќе никогаш да се повтори.Баш ме интересира како ќе бидеме со повредите следнава сезона ...

двајца кои лесно се повредуваат.....никој не ја занемарува нивната класа,меѓутоа нивните колена не се баш во најдобро здравје
taka ako mislime na povredite sekoj vo sekoj moment moze da se povrede kako so bese so pepe

Еден клип од судењето пред некој ден во Наполи,Моџи се расправа со новинар од Газета.

приметете на почетокот горе пишува,la legge e' uguale per tutti-законот е еднаков за сите?yeah right uguale hahahahh еднаков е може во Шведска Данска во Италија не брате,или еден го јаде или никој :))) да беше uguale до сеа јуве ќе имаше 30 титули.

Иначе на судењето сведок беше Манчини и не кажа ништо посебно ,само според негови претпоставки така да помина во предност на одбраната на Моџи,нормално оние за Интер почнаа веќе да го колнат Манчини:) дека е крт ги слуша сите и така натаму,сеа и од Газета ќе пишат некој лош збор за судењето и за Моџи како по обичај:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom