Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ако не играме лига на шампиони само ке сонуваме дека ке дојде некој во јувентус
Што ќе му фали на Торес да дојде, и онака со Ливерпул исто нема да игра во ЛШ.

Еден викенд нема да ги гледам Јуве и супер ќе изиграат:smir: Браво за победата, но да ви кажам се помирив со фактот дека нема да играме ЛШ.

Муабетите дека ниеден играч нема да сака да дојде во Јуве ако не играме ЛШ мене ми се смешни, најозбилно. Јуве е ова, а не Вердер, Палермо или некоја си третокласна екипа. Плус тоа како некое непишано правило кај големиве клубови е дека после секоја катастрофална сезона следи вистински бум и враќање на победничките патеки. Самите играчи го знаат тоа.

Едениствената работа што треба да се среди е смена во управата, особено спортски директор, добар тренер и играчите сами ќе сакаат да дојдат. Trust my word:smir:

^^ Има едно непишано фудбалско правило. Ако Венгер бара некој играч, тепај се за истиот. Ако Венгер продава играч, бегај од него зашто не вреди, или потрошен материјал или е при крај :wink:
Ама пази,знае и лажни мамки да фрли.:pos2:
Ако го продавате Мело,можеби Венгер ке проба да го зема за сума помалце од 15 мил.Повеќе сигурно нема да даде,а да има трампа за Сања,нема шанси.:toe:
:salut:

Мислам дека Мело иако разочара оваа сезона цепак треба да му се укаже уште една шанса под водство на друг стратег.

Ако се игра со 4-4-2 формација тогаш ќе треба крила во стилот на Бастос,Варгас пошто со Каморанеси на стари години и со Де челе не ја бива.Исто така и во нападот некој како Џеко или Торес(ептен тешко) играчи што знаат да постигнат гол а не како дрвото Амаури.За одбраната освен Киелини и до негде касерес другите мислам дека треба за без пари да се дадат кој од кој по дрво.Оваа сезона разочарувањето беше голема така да нека го одврзат ќесето тие што се во управата и со добра трансвер политика со добар тренер од типот на Бенитез или Капело.Мислам дека идната сезона нема кај да ни бега титулата која ја чекаме 5 сезони веќе.

Mело нема да биде продаден после една сезона човекот е купен 25М, ако одиме по таа основа Амаури требаше да биде продаден одамна :smir:

ако остане еФ.еМ. и в година очекувајте слична сезонава на годинава.....тим без првокласен деструктивец не може да има висок дострел,тоа најповеќе во минатото го има осетено Реал,исто Интер......Поулсен со скршена нога играше далеку подобро од дечково шо не кошта милиони:pos2:

јас колку шо разбрав и шо кажаја на телма буџетот ке ни бил 200 милиони за засилувања:vozbud:

....ама во наредните 3 години.:smir:

на телма рекоја за наредната сезона а можи ивака значи да се земат засилувања за наредните 3 години со толкав буџет:smir: незнам или јас неубо го имам разбрано

Тутоспорт пишува дека вчера вечерта имало средба меѓу Роберто Бетега и агентот на Бенитез, на која средба постигнале усен договор за шпанскиот стратег да се пресели во редовите на Јувентус и да потпише 3 годишен договор. ЛИНК

А Тутоспорт како можни играчи кои ги наведува дека ќе го следат стратегот се Торес,Маскерано,Кајт и Шкртел.

Тутоспорт пишува дека вчера вечерта имало средба меѓу Роберто Бетега и агентот на Бенитез, на која средба постигнале усен договор за шпанскиот стратег да се пресели во редовите на Јувентус и да потпише 3 годишен договор. ЛИНК

А Тутоспорт како можни играчи кои ги наведува дека ќе го следат стратегот се Торес,Маскерано,Кајт и Шкртел.
Да дојдат само Торес и Шкртел другите не ги сакам. Инаку ако се постигне договор со Бенитез што поскоро ќе биде што подобро бидејќи може да ни го земат Реал

Торес,Кајт и Шкртел може а исто според мене боље да се земе некој како Реира него Маскерано не ни треба пак дефанзивен срединаш.Како и да е за добро да е доаѓањето на рафа.Како што кажа Кико нема да соопштат офоцијално додека не заврши сезоната иако мислам дека веќе е готова работа :vozbud:

Само Торес нека дојде, другите не ни требаат:smir: Желба би ми било да го видам ова:

Торес

Дел Пиеро---- Диего

Маркизио Сисоко Кандрева

Само Торес нека дојде, другите не ни требаат:smir: Желба би ми било да го видам ова:

Торес

Дел Пиеро---- Диего

Маркизио Сисоко Кандрева

на капитенот не се надевај многу,можи комотно да ги пензионира копачките,т.е. да ги замени за некое елегантно костумче и да се пресели малку погоре-во управата:tv: доколку Рафа би ги донел Торес и Џерард во пакет би свршил одлична работа-другите нека си ги чуваат:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom