Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај тепајте ги сите до крај,па ако треба ке ви ја пуштиме и последната само да играте у ЛШ:)

Браво ! И честитки за победата !

Добра игра на сите, посебно на одбраната и средниот ред, имавме нереализација али сепак затоа постојат измени! Браво за Закерони што ги направи овие измени стварно донесоа свежина. Со Кандрева преработи уште повеќе средниот ред, а со Јакинта стигнавме до убедлива победа!

Де Чеље на овој натпревар се виде дека е подобар бек од Гросо, само дали во иднина ке игра на оваа позиција.

Одиме даље со ваква игра ги зимаме сите екипи.
FORZA JUVE !! :vozbud:

Големо браво за Буфон Киелини Де Челие Диего и Јакинта :smir: тука се Маркизио и Кандрева

Ај тепајте ги сите до крај,па ако треба ке ви ја пуштиме и последната само да играте у ЛШ:)
хаха ако не се лажам вие сред наш стадион ни стаивте транспарент лига на шампиони чао.:)мислам дека ги тепаме следниве 2 и само рутински ќе ни ја даете утакмицата :)

Offtopic : Лелееееееее 1-2 ...
Судијава па колку пенали не досуди ...
:@

Offtopic : Лелееееееее 1-2 ...
Судијава па колку пенали не досуди ...
:@
нема врска,Рома не успеа да го најде голот,тука е и извонредниот вечерва Сторари,а за малер Сампа ги искористи своите 2 единствени полушанси.....

ма криво ми е леле Рома требаше да тепа некам интер да осовјат ае следно коло да ги видиме со Лацио...

ма криво ми е леле Рома требаше да тепа некам интер да осовјат ае следно коло да ги видиме со Лацио...
батали ги интер глеј ние да се пласираме ЛШ не ми се гледа во четврток фудбал ПС не идете у фан клуб интер мерда го удараат:drk:групно на Пацини

После победава на Сампдорија во Рим, нашите шанси се сведени на минимум. Не дека пред тоа беа нешто претерано големи ама после ова речиси и да ги нема. Прифатете го тоа и спремајте се за Европската втора лига. Кога подобро ќе размислам кога издржавме во Серија Б, ова ќе биде мачкина кашлица во споредба со тој кошмар.

П.С. И седмото место води во ЛЕ поради тоа што во купот во финалето играат Интер-Рома.

После победава на Сампдорија во Рим, нашите шанси се сведени на минимум. Не дека пред тоа беа нешто претерано големи ама после ова речиси и да ги нема. Прифатете го тоа и спремајте се за Европската втора лига. Кога подобро ќе размислам кога издржавме во Серија Б, ова ќе биде мачкина кашлица во споредба со тој кошмар.

П.С. И седмото место води во ЛЕ поради тоа што во купот во финалето играат Интер-Рома.
Шансите ни се сведени на теоретски само за жал

ич да не се секирате,в година играме ЛШ:tv:

ako gledame taka i na milan mo e zagrozena mestoto za champion taka sto ne se predavajde podobro juve otkolku palermo sampdoria :toe:

Јуве годинава не го заслужи местото во ЛШ кое потајно го посакуваме и се надеваме.....очекуваме бурно лето со коренити промени во управата и играчкиот состав....

После мечов незнам дали да навивам за или против Јуве во наредните кола. Како шо кажав подобро да не учествуваме Еуропа. Видовме годинава колку му значи на клуббот да се замара со тој куп а тек до година цели групи да играме таму (мислам едно време клубовите си се откажваја од учество во уефа, кпк па се надевам и нашиве совреме ќе им речат ај упм.).
Доста реална шанса да се пласираме во ЛШ ни е Калчополи2 да ги суспендира местачите и по некоја случајност да завршиме на високо место. Ама тука веќе има други политики.

Колку само ја сакам песнава. Пораснав со клубов бе еееејјјјјјјјјјјјј
Едно знам дека е вечно на овој свет - Јувентус и ништо друго. Се се менува,автомобил се менува, жена се менува, клуб за кој навиваш НИКОГАШ !!!

FORZA JUVE ТЕ САКАМ СО ЦЕЛО СРЦЕ, си играл во ЛШ или не сеедно, си играл ли во Лига Европа - сеедно, си играл во Сериа А или Сериа Б - СЕЕДНО !!!Секогаш со Јуве, СЕКОГАШ !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom