Ф
ФорцаМилан
Гостин
Ај тепајте ги сите до крај,па ако треба ке ви ја пуштиме и последната само да играте у ЛШ

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хаха ако не се лажам вие сред наш стадион ни стаивте транспарент лига на шампиони чао.Ај тепајте ги сите до крај,па ако треба ке ви ја пуштиме и последната само да играте у ЛШ![]()
нема врска,Рома не успеа да го најде голот,тука е и извонредниот вечерва Сторари,а за малер Сампа ги искористи своите 2 единствени полушанси.....Offtopic : Лелееееееее 1-2 ...
Судијава па колку пенали не досуди ...
![]()
батали ги интер глеј ние да се пласираме ЛШ не ми се гледа во четврток фудбал ПС не идете у фан клуб интер мерда го удараатма криво ми е леле Рома требаше да тепа некам интер да осовјат ае следно коло да ги видиме со Лацио...
Шансите ни се сведени на теоретски само за жалПосле победава на Сампдорија во Рим, нашите шанси се сведени на минимум. Не дека пред тоа беа нешто претерано големи ама после ова речиси и да ги нема. Прифатете го тоа и спремајте се за Европската втора лига. Кога подобро ќе размислам кога издржавме во Серија Б, ова ќе биде мачкина кашлица во споредба со тој кошмар.
П.С. И седмото место води во ЛЕ поради тоа што во купот во финалето играат Интер-Рома.
После победава на Сампдорија во Рим, нашите шанси се сведени на минимум. Не дека пред тоа беа нешто претерано големи ама после ова речиси и да ги нема. Прифатете го тоа и спремајте се за Европската втора лига. Кога подобро ќе размислам кога издржавме во Серија Б, ова ќе биде мачкина кашлица во споредба со тој кошмар.
П.С. И седмото место води во ЛЕ поради тоа што во купот во финалето играат Интер-Рома.