Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Искрено Мело не е ни за во тим за опстанок шо се бори а па камоли за Јувентус .... се изгуби до сега не е нормален.

Абе ќе помине ли некој меч против Интер а ние да не добиеме црвен?:tapp:

се додека не ни го искл на сисоко убо игравме но сеа е несо поинаку:smir:

Искрено не беше толку стартот оштар за да добие сисоко црвен.Како што видов отиде на топка немаше намера нешто ама тоа е Интер и Мурињо се жалат после немале помош од судиите:tapp: Затоа од Барса ке го сиснат поштено:helou:

ако тоа беше за црвен:tapp:

али јеби га.пичиња интерашки актерски.самод а глумат знаат и одма цел стадионс е дере као да се у планина.:tapp::tapp::kesa::kesa::pusk::pusk:

ако тоа беше за црвен:tapp:

али јеби га.пичиња интерашки актерски.самод а глумат знаат и одма цел стадионс е дере као да се у планина.:tapp::tapp::kesa::kesa::pusk::pusk:

абе не им се плашам ке ги тепаме сепак јуве си е јуве МЕРДА ИНТЕР

Не јадете мас!

Не беше стартот за црвен. Стартот беше за жолт кој и го доби. Благодарение на тоа што од претходно имаше жолт(кога добија зедно со Мота заради расправија) следуваше црвен. И не туку цмиздрете....

Не јадете мас!

Не беше стартот за црвен. Стартот беше за жолт кој и го доби. Благодарение на тоа што од претходно имаше жолт(кога добија зедно со Мота заради расправија) следуваше црвен. И не туку цмиздрете....

ај пуши :pusk:

Искрено не беше толку стартот оштар за да добие сисоко црвен.Како што видов отиде на топка немаше намера нешто ама тоа е Интер и Мурињо се жалат после немале помош од судиите:tapp: Затоа од Барса ке го сиснат поштено:helou:

Па да, вие неможете да не тепате па се палите на Барса:tapp: ццц.

Не јадете мас!

Kaжа што кажа?? Ај сега бркај пајки!! :pusk:

ех,Момо бре Момо....па имаше веќе жолт-мораше да припази брееееееееее....и то како само ме изнервира,знаев дека Ил Капитано ќе биде жртвеното јагне(фактор кондиција):tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp: влезе во серија грешки и на крајот заслужи црвен(кога веќе имаше жолт:kesa:)

Не јадете мас!

Абе ае иди таму кај вас у фан клуб па сери а не тука да ми загадуваш околина...

не туку јајте бурек безвезе , залужен втор жолт доби Сисоко ... мада не е Сисоко крив , криво е она џуџено на клупа шо ја почна утакмицава со Сисоко и Мело од прва минута маме му споебем, а двајцава не знаат точен пас да дадат . Секоја контра што ја направи интер беше по грешка на Сисоко или Мело ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom