Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
брат интерашиве нека не ти го перат умот ако немаше морати замешано сите медиуми не ке пишиеа:smir:
Хаха не ми го перат умот ама сепак така е,да бидеме реални и објективни.Кога ќе се јават повеќе медиуми за тоа,тогаш да веруваме.

Сега со судењево знам дека ништо,ама буквално ништо нема да излезе во полза за Јуве,голем удар ќе биде тоа за целокупното судство во Италија,во врска со најголемиот судски спор во скоро време во Италија.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Хаха не ми го перат умот ама сепак така е,да бидеме реални и објективни.Кога ќе се јават повеќе медиуми за тоа,тогаш да веруваме.
Ај пролистај ги сите италијански медиуми по интернетов :wink:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.784
Поени од реакции
17.707

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Сите италијански медиуми јавуваат за овие нови снимки. Само на интерашите им одговара да веруваат дека тоа потекнува од Тутоспорт па така и си тераат.
Инаку:
"Meanwhile, lawyer Piero Sandulli, who presided over the original sporting trial in 2006 claims Inter would have also been punished had this new evidence been discovered then.

"With these new recordings we would have also punished Inter back then" -
:coffee:

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.784
Поени од реакции
17.707
Сите италијански медиуми јавуваат за овие нови снимки. Само на интерашите им одговара да веруваат дека тоа потекнува од Тутоспорт па така и си тераат.
Инаку:

:coffee:
Господ е гоелм гледа О=)

http://football-italia.net/apr7m.html

Кога го прочитав ова, ми олесна:smir: Нека си седи Манчини во Сити, нека се дружи со арапите и се ке биде ок.
ГО САКАМ ТРАПАТОНИ !!!!!!!!!!!! =)

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Господ е гоелм гледа О=)

ГО САКАМ ТРАПАТОНИ
!!!!!!!!!!!! =)

шо е ова изјавување љубав по форуми :pos2::pos2::pos2: мала шала нема лутиш.

ја сакам само да почнеме да победуваме,не е битно кој е на клупа.а да го стаат пинтуричио играч/менаџер а????????:smir:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482

ја сакам само да почнеме да победуваме,не е битно кој е на клупа.а да го стаат пинтуричио играч/менаџер а????????:smir:
Kaко Виали во Челзи! Гледа не му играат играчиве, соблака сакичот, облака дрес - влегува и дава гол! :)

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.784
Поени од реакции
17.707

хахаха па ние сме Fratelli зошто лутиш хехехехе , јас мислам трапатони е звер тренер и дека тој можи во 1 недела да го среди јуве лол , иначе то со АДП уште лани имаше идеја и предлог туркана од 1 директор , ама сепак мислам декаке биди истото ко со чиро дур не се пензионираат Трез , Камо , кана ...после то можи

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.792
Поени од реакции
3.864

Бетега присутен и на денешниот тренинг. Бљан се бања на Азурна обала, а Секо спие. Ако де, ионака броени им се деновите:wink:

Сисоко во позадина како циган со бостанот во рака:pos2:

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.784
Поени од реакции
17.707
Meло ко на куглање да е =) хахахаха =) .....бетега шпиунчето тивко ама игурно си врши =)

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Juventus have released an official statement calling for “equal treatment” of Inter after the latest Calciopoli wiretap revelations.

[/FONT] [FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Former general manager Luciano Moggi’s lawyers are releasing a series of wiretapped telephone conversations between Nerazzurri President Massimo Moratti and the refereeing designators.[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]
[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]These are from the era of the investigation into Calciopoli that saw Juve demoted to Serie B and stripped of two Scudetto titles.[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“With the utmost respect for the legal proceedings currently in progress, Juventus will carefully evaluate with its lawyers the relevance of new evidence,” read a statement on the official club website.[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“We wish to guarantee, both in the sporting and non-sporting jurisdictions, the most accurate protection of its history and its fans.[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“Juventus trust that the institutions and justice system will know how to ensure equal treatment for all, which is what the club and its defence lawyers asked for during the trial of 2006.”[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Moggi’s theory that he wishes to prove in the current trial is that “either everyone was guilty or everyone was innocent,” as he insists he was not the only director to call the refereeing designators.

Finally !!!
[/FONT]

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.784
Поени од реакции
17.707
Денес му е роденден на Касерес, полни 23 години. Нека му е среќен, да остане bianconero и памет во глава:smir:

http://juventus.com/site/eng/NEWS_newseventi_363970E679664F3AA86EECAEA8620900.asp

ХАХАХА ЗНАЕВ НЕКА МУ РАСТИ =) ИМАМ КОЛОКВИУМ ПА ГЛАТА МИ ЧАДИ

ЈУВЕ НАЈБОГАТ КЛУБ ВО ИТАЛИЈА

Juventus keeps on being the richest club in Italy. This is what Deloitte asserts in its usual report “Deloitte Football Money League”.
With a turnover of 203,2 millions of Euros, Juventus club came before Inter and Milan. The three most important Italian clubs are respectively at 8th, 9th and 10th place in European top list. A list once again dominated by Real Madrid (at the top for the fifth year in a row), who got over 400 millions. After Real, Barcellona, Manchester United, Bayern Monaco, Arsenal, Chelsea and Liverpool.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
што им е на играчиве бе ја гледам 4тата слика како скиснати ми се не им се седи ни на тренинг е не бива ова вака се понашаат ко да умрел некој

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
што им е на играчиве бе ја гледам 4тата слика како скиснати ми се не им се седи ни на тренинг е не бива ова вака се понашаат ко да умрел некој
одвај се чека да заврши тренингот,туш,па ќе скокнат до Милано-таму е животот:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom