- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
ахахахаххах фалаАуууу браво за ова,
ахахахаххах фалаАуууу браво за ова,
Ама ова не е шега, па и ти. Вистина кажуваш на први Април.:pos2:се карет роналдињо бекам и роналдо кој бил подобар во слободни удари и се карет шо се карет и се појавуват шнајдер и викат абе џабе се карате јас сум за вас алекс дел пиеро
И вчера беше постирана оваа информација дека наводно се пронајдени тие докази што недостасувале, а инволвирани во нив се Факети и Галијани под сомнение дека имале телефонски разговори со некојси судии.http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/03/31/1857282/calciopoli-evidence-of-inter-milan-referee-phonecalls-shows de4ki aj videte i prevedete oti me mrzi mene go najdov voa na goal.com.. 4era bilo objaveno
Би го земал одма Бензема а ова што Бетега ги гледал Бордо или Лион ја би го земал Сиани,тој од одбрана на Бордо,одличен е а може и Гуркуф а не мора да се менува формацијата во 4-4-2,и со оваа формација може да се има резултати само со добар тренер.Весникот Leggo пишува дека Бетега сака да го искористи одличното пријателство со Флорентино Перез и да се обиде да го доведе Karim Benzema во Јувентус. Benzema веќе е сигурно дека ќе си оди од Реал Мадрид.А се шпекулира дека ќе има понуда и од Манчестер Јунајтед кои не успеаа да го ангажираат минатото лето.
Бензема е одличен избор. Французите имаат одлична традиција со Јуве (Zidane,Trezeguet,Platini, Thuram итн), и сметам дека Benzema е најадекватна замена за Trezeguet. Подобро да се дадат за него 25 милиони отколку за Pazzini.
А присуството на Бетега на натпреварот Олимпик Лион - Бордо, се поврзува и со Michel Bastos, одличен играч, кој може да игра и како лево крило и лев бек, има одличен и силен шут со лева нога. Одлична опција би бил за во Јуве, по заминувањето на Павел Недвед, левата страна на Јувентус е доста послаба, а Bastos мислам дека би го подигнал на повисоко ниво тој квалитет.
+ Де Чеље, Канаваро, бр 33, Каморанези и ТрезегеСпоред мене ако сакаме Јуве да виде како од пред 5-6 години треба некои играчи да си заминат од клубота тоа се: Диего(знам дека ќе ви биде чудно но не се вклопува во победничката формација на Јуве), Григера,Зебина,Гросо,Тиаго и Молинаро А треба да се донесат (би сакал) Дренте,Ван дер Вил,Бастос(би бил добар,а може да се проба и Хазард од Лил)од напаѓачите Бензема секако ако се земе и Игуаин што не верувам, а во спротивно некој би си заминал од Амаури или Трезеге!