Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
jas razbrav od italijanski forum deka Хуго Lloris би можел да биде наследник на Жижи Буфон во Јувентус. Францускиот голман, всушност, беше виден вчера од Роберто Bettega во Лигата на Шампионите натпревар помеѓу Лион и Бордо.

Следна шпекулација поврзана со патувањето на Бетего во Лион сигурно ќе биде Гуркуф, па после и другите 19 фудбалери што настапија:tv:

А којзнае и дали Бетега бил во Лион ... можда бил виден на стадионот вчера како што беше виден Хидинк по рестораните во Торино

А којзнае и дали Бетега бил во Лион ... можда бил виден на стадионот вчера како што беше виден Хидинк по рестораните во Торино
беше видов прееска на скај даваа како седи на трибини

`TENK` напиша:
беше видов прееска на скај даваа како седи на трибини
п.с договорен е трансвер на Џовинко во Арсенал 22 м евра отиде младичот

се карет роналдињо бекам и роналдо кој бил подобар во слободни удари и се карет шо се карет и се појавуват шнајдер и викат абе џабе се карате јас сум за вас алекс дел пиеро:vozbud:

Има боље фора за априлилили:

"Интер ќе освои ЛШ"
аман не ги спомнувај,избегнувам да ги спомнувам-сме биле комплексирани од зборот интер,а не можеа гла`а да кренат 20 и кусур години.....:toe:

аман не ги спомнувај,избегнувам да ги спомнувам-сме биле комплексирани од зборот интер,а не можеа гла`а да кренат 20 и кусур години.....:toe:

Први Април е, таков е денот - за реметење :)
Aко се намќори - нека се лутат :)

се карет роналдињо бекам и роналдо кој бил подобар во слободни удари и се карет шо се карет и се појавуват шнајдер и викат абе џабе се карате јас сум за вас алекс дел пиеро:vozbud:

Ауууу браво за ова, :aplauz::aplauz::aplauz::aplauz:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom