Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Која дијамант формација бе? не играј многу менаџер врати се во реалноста ... Мело од прво коло до последно (додека беше Чиро тренер) играше иста позиција ... Баш во 4-1-2-1-2 или дијамантот твој Мело би требало да e организатор (читај Пирло во Милан) така да кај ја најде како причина за слабите игри на Мело промената од 4-1-2-1-2 во 4-3-1-2 само ти знајш , пошо промена немаше , освен во 4-4-2 и 4-2-3-1 кога веќе и Чиро ко мува без гла беше ...

Во право си е другарот што збори за дијамант формацијата .. Мело повлечен пред него Маркизио и Каморанези (тогаш Момо беше повреден ) .. А кога ја смени формацијата во 4-3-1-2 тогаш Мело беше во иста линија со Маркизио и Каморанези и фала богу дека ќе биде организатор кога овие двајцава играат малку полево (маркизио) и подесно (каморанези) ... И не мешај баби и жаби мислиш дека си најпаметен во секој пост а врска немаш ...

А бе луѓе што е работава со Каморанези? Пак мистериозно се повреди, а не успеа да изигра ни 15 мин?
Кога се очекува да се врати?

Ах, тежок меч имаат после но очекувам поволен исход.:toe:
Сречно.:vozbud:

Колку само би ми го разубавеле денов момците ако победат денес. Сепак, ако реално гледам на работите, наша победа денес многу би ме изненадила. Ние што се вика не победивме многу послаби противници од Фиорентина, па така денес останува само да се надевам да изненадиме и да се вратиме со трите бода од Фиренца. Со тоа би се вратиле во борбата за 4 позиција и влез во ЛШ. Срам ми е дури и што го пишувам ова ама тоа е. Јуве се бори за ВРАЌАЊЕ НА НАДЕЖИТЕ ЗА ВЛЕЗ ВО ЛШ, цццц!

Мело изјави дека е почестен од тоа што добар тренер каков што е Венгер е заинтересиран за неговите услуги,но дека за него постои само Јувентус, и дека сака да остани во Јувентус. ЛИНК

Можната формација на Јуве против Фиорентина:
JUVENTUS (4-3-1-2): 13 Manninger, 21 Grygera, 33 Legrottaglie, 3 Chiellini, 29 De Ceglie, 22 Sissoko, 4 Felipe Melo, 8 Marchisio, 28 Diego, 10 Del Piero, Trezeguet 17.

А бе луѓе што е работава со Каморанези? Пак мистериозно се повреди, а не успеа да изигра ни 15 мин?
Кога се очекува да се врати?
Od nego veke treba da digame race, fala za se sto stori za Juvenus ADIOS Camoranesi :toe:

Малку ме исплашија овие од трач.ком. Блан негирал дека сме заинтересирани за ДОМЕНЕШ. Се надевам дека ова е точно и дека нема случајно онај кловнот да го клајме на клупа.

Fiorentina (4-2-3-1): 1 Frey, 15 Comotto, 2 Kroldrup, 16 Felipe, 19 Gobbi, 18 Montolivo, 15 Zanetti, 32 Marchionni, 8 Jovetic, 6 Vargas, 11 Gilardino. (35 Avramov, 29 De Silvestri, 14 Natali, 4 Donadel, 28 Bolatti, 24 Santana, 39 Keirrison). All. Prandelli.

Juventus (4-3-1-2): 13 Manninger, 21 Grygera, 33 Legrottaglie, 3 Chiellini, 29 De Ceglie, 22 Sissoko, 4 Melo, 8 Marchisio, 28 Diego, 10 Del Piero, 17 Trezeguet. (41 Pinsoglio, 5 Cannavaro, 6 Grosso, 7 Salihamidzic, 26 Candreva, 9 Iaquinta, 27 Paolucci). All. Zaccheroni. Arbitro: Damato di Barletta.

многу ви е потребна победава нагости, Палермо ќе тепа дома со Ливорно..

и едните и другите со пола играчи у аут се, незнам би сакал да тепате али се некако ме влече на реми.

За некој саат не очекува тешка утакмица на која се надевам дека ќе извадиме поволен резултат,искрено се надевам на победа али ќе видиме.Дај боже да победиме т.е. изненадиме оти не ја бива работата.А за Каморанези што се вика го претиснаа повредите цела сезона па треба летото да се земе и едно десно крило.:Juventus:

Некакви најави за ТВ пренос или стримчиња ќе си бараме?

Малку ме исплашија овие од трач.ком. Блан негирал дека сме заинтересирани за ДОМЕНЕШ. Се надевам дека ова е точно и дека нема случајно онај кловнот да го клајме на клупа.
Чиста шпекулација беше поврзувањето на Доменеш со клупата на Јуве.Наредниот тренер на Јуве ќе биде еден од:Прандели,Бенитез,Капело или евентуално ако Липи се предомисли.

Според Gazzeta Dello Sport формацијата на Јуве ќе биде 4-3-1-2:

Манингер

Зебина--Легро--Киелини--Де Чеље

Сисоко--Мело--Маркизио

Диего

Трезеге --Дел Пиеро

Некакви најави за ТВ пренос или стримчиња ќе си бараме?
Digi Sport+ (RO), Sport 2 (Hun), Sport 2 ( Cze/Svk)

Манингер

Сисоко--Мело--Маркизио

Диего

Трезеге --Дел Пиеро
Super sostav so ogled na igracite sto gi ima na rapolaganje Zacheroni

Digi Sport+ (RO), Sport 2 (Hun), Sport 2 ( Cze/Svk)
Ех ме израдва сега . значи стримчиња

Чиста шпекулација беше поврзувањето на Доменеш со клупата на Јуве.Наредниот тренер на Јуве ќе биде еден од:Прандели,Бенитез,Капело или евентуално ако Липи се предомисли.

Манингер

Сисоко--Мело--Маркизио

Диего

Трезеге --Дел Пиеро

1. Доменеш - Да од километри се гледа дека е шпекулација ама работата е шо и за Жаки едно време беше само шпекулација. Се плашам и од помислата некој да го донеси.
2. Формацијата - добро бе оти не сфаќат оти со онаа 4312 сме за нигде

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom