Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
одлична соработката меѓу Алекс и Диего-големите мајстори...Ајакс нема сила да притисне,очекувам да се отвори второто полувреме-нема што да изгуби веќе,сепак се гледа дека екипата нема некој квалитет,далеку е овој Ајакс од славните времиња...

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Севкупно гледано задоволен сум од изданието во првото полувреме. Само ме плаши резултатот кој сеуште е отворен и може се да се случи ако дозволиме некој кикс во одбраната. Мора да се запне за да се даде гол и после да играме поопуштено.
мене повеќе Манингер ме плаши и некој кикс негов некако како изгубен е на терен дојде на ред Но 33 да му објаснува кога да истрча хаха многу ни е потребен гол во второ

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
aJDE igracite se na tereen Forzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

J@mbo

Zack de la Rocha
Член од
18 септември 2008
Мислења
386
Поени од реакции
8
одлична соработката меѓу Алекс и Диего-големите мајстори...Ајакс нема сила да притисне,очекувам да се отвори второто полувреме-нема што да изгуби веќе,сепак се гледа дека екипата нема некој квалитет,далеку е овој Ајакс од славните времиња...
ама кога ке видиш голманот ни е манингер а баш не е у форма заебано е топката се врти али ако дадеме на стартот на 2 пол гол ке биде полесно

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
ама кога ке видиш голманот ни е манингер а баш не е у форма заебано е топката се врти али ако дадеме на стартот на 2 пол гол ке биде полесно
гледам,“Хитлер“ прилично релаксиран и тоа прилично хехе
Легро расположен за дриблинзи само не се најде тренер да го премести во нападот...

С

сашенко

Гостин
Абе се ми се чини дека ова ке заврши 0-0.Неможам да гледам и незнам што се случува ама ми се чини дека без голови ке заврши утакмицава.Добро е што имаме добар резултат од гостувањето па и ова ни одговара ама сепак приоритет е да се тепа секогаш.

Каморанези изгледа ке влезее.Конечно по долго време и него да го видиме..на террен..

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Де Чеље пријатно ме изненадува денес. Не сум го видел во вакво издание уште од мечот со Милан кога победивме 4-2, кога му изнуди црвен картон на Замброта.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
мило мие шо се врати каморанези :vozbud: мислам дека мело треба да внимава повеке со прекршоциве веке има жолт

J@mbo

Zack de la Rocha
Член од
18 септември 2008
Мислења
386
Поени од реакции
8
се затвориа јувентус страв ме фака:nesvest:
киелини главен во одбраната

каморанези ја движи страната се гледа дека му недостасува на јувентус

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Ај нека ни е честит пласманот во наредната рунда. Од играта не сум задоволен ама битно пројдовме. Ајде, се читаме после...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom