Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
одлична соработката меѓу Алекс и Диего-големите мајстори...Ајакс нема сила да притисне,очекувам да се отвори второто полувреме-нема што да изгуби веќе,сепак се гледа дека екипата нема некој квалитет,далеку е овој Ајакс од славните времиња...

Севкупно гледано задоволен сум од изданието во првото полувреме. Само ме плаши резултатот кој сеуште е отворен и може се да се случи ако дозволиме некој кикс во одбраната. Мора да се запне за да се даде гол и после да играме поопуштено.
мене повеќе Манингер ме плаши и некој кикс негов некако како изгубен е на терен дојде на ред Но 33 да му објаснува кога да истрча хаха многу ни е потребен гол во второ

одлична соработката меѓу Алекс и Диего-големите мајстори...Ајакс нема сила да притисне,очекувам да се отвори второто полувреме-нема што да изгуби веќе,сепак се гледа дека екипата нема некој квалитет,далеку е овој Ајакс од славните времиња...
ама кога ке видиш голманот ни е манингер а баш не е у форма заебано е топката се врти али ако дадеме на стартот на 2 пол гол ке биде полесно

ама кога ке видиш голманот ни е манингер а баш не е у форма заебано е топката се врти али ако дадеме на стартот на 2 пол гол ке биде полесно
гледам,“Хитлер“ прилично релаксиран и тоа прилично хехе
Легро расположен за дриблинзи само не се најде тренер да го премести во нападот...

Абе се ми се чини дека ова ке заврши 0-0.Неможам да гледам и незнам што се случува ама ми се чини дека без голови ке заврши утакмицава.Добро е што имаме добар резултат од гостувањето па и ова ни одговара ама сепак приоритет е да се тепа секогаш.

Каморанези изгледа ке влезее.Конечно по долго време и него да го видиме..на террен..

Де Чеље пријатно ме изненадува денес. Не сум го видел во вакво издание уште од мечот со Милан кога победивме 4-2, кога му изнуди црвен картон на Замброта.

мило мие шо се врати каморанези :vozbud: мислам дека мело треба да внимава повеке со прекршоциве веке има жолт

се затвориа јувентус страв ме фака:nesvest:
киелини главен во одбраната

каморанези ја движи страната се гледа дека му недостасува на јувентус

Каква мајсторска интервенција на Григера. Браво.

Ај нека ни е честит пласманот во наредната рунда. Од играта не сум задоволен ама битно пројдовме. Ајде, се читаме после...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom