Браво за Алекс, со ова уште еднаш покажа колку е голем како човек а не само како фудбалер.Голам како играч, уште поголем како човек! Повеќе!
Абе нека дојде можеби подобро ќе се снајде од ТиагоЗа интервју дадено за Кориере Дело Спорт, Панталео Корвињо, спортскиот директор на Фиорентина изјави дека Д`Агостино ќе потпише за Јувентус.
Желби и честитки во 3 саат на радио.незнам за Д агостино некако не ми е по ќеиф ама ајде ако сака да игра од срце за јуве добредојден е да покаже што знае ама да не е скап само
Се споменува цена од 7-8 милиони, и тоа таа цена ја предложил спортскиот Директор на Удинезе. Летото бараа 25 милиони, а сега го нудат за 7-8 милиони, што е доволен показател на неговата слаба форма оваа година, и дека Удинезе сакаат да земат пари за него побрзо дури не му падне уште повеќе цената.Дагостино оваа година на 16 натправари има учинок од 1 гол и 1 ипол асистенција, така што човекот е бледа сенка од минатата сезона.
Не сум баш убеден во овој трансфер.
25 милиони подоцна не сакаа ниту Реал да платат за Д`Агостино, сепак цената му беше далеку над реалната (која мислам дека тогаш беше околу 11-12 милиони).за 25 милиона се купува класа играч
We'll be back ...според тутојуве натреправот би требало да се одигра околу 20 15според азиско време ( 18 15 италианско време и исто така дека диего касерес и мело не отпатувале линктука
aj klipov se kazvit ama pesnicevo e interesno :pos2:
Почнав да верувам дека Хидинк е веќе тренер на Јуве уако на почетокот и не бев така сигурен дека може да дојдеГаго не е лоша опција