Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
За интервју дадено за Кориере Дело Спорт, Панталео Корвињо, спортскиот директор на Фиорентина изјави дека Д`Агостино ќе потпише за Јувентус.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
незнам за Д агостино некако не ми е по ќеиф ама ајде ако сака да игра од срце за јуве добредојден е да покаже што знае ама да не е скап само

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
За интервју дадено за Кориере Дело Спорт, Панталео Корвињо, спортскиот директор на Фиорентина изјави дека Д`Агостино ќе потпише за Јувентус.
Абе нека дојде можеби подобро ќе се снајде од Тиаго :tapp:

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.754
Поени од реакции
3.793
незнам за Д агостино некако не ми е по ќеиф ама ајде ако сака да игра од срце за јуве добредојден е да покаже што знае ама да не е скап само
Желби и честитки во 3 саат на радио.
Јуве не е клуб каде што играчите ке го обработуваат својот талент или место каде што ке си ги вракаат своите најдобри времиња.

Дагостино оваа година на 16 натправари има учинок од 1 гол и 1 ипол асистенција, така што човекот е бледа сенка од минатата сезона.
Не сум баш убеден во овој трансфер.

А Башка што не верувам дека ке се оствари :)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
абе не сум запознаен со играта негова оваа сезона не го пратам воопшто али мислам дека има подобри играчи од него за тие пари во италијанско првенство !а Курвињо или кој и да беше мисли дека е паметен да не заебе да купиме слаб играч али се заебал затоа е тука Бетега и да не се секираме што рекол курвињо

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Дагостино оваа година на 16 натправари има учинок од 1 гол и 1 ипол асистенција, така што човекот е бледа сенка од минатата сезона.
Не сум баш убеден во овој трансфер.
Се споменува цена од 7-8 милиони, и тоа таа цена ја предложил спортскиот Директор на Удинезе. Летото бараа 25 милиони, а сега го нудат за 7-8 милиони, што е доволен показател на неговата слаба форма оваа година, и дека Удинезе сакаат да земат пари за него побрзо дури не му падне уште повеќе цената.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
за 25 милиона се купува класа играч претераа удинезе летото а се заебаа со тоа после одредено време пага цената норлмално сакал нејкел

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
за 25 милиона се купува класа играч
25 милиони подоцна не сакаа ниту Реал да платат за Д`Агостино, сепак цената му беше далеку над реалната (која мислам дека тогаш беше околу 11-12 милиони).

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Голам како играч, уште поголем како човек! Повеќе!
Голем човек жими се! Ете зошто ни е капитен и зошто добива огромен респект од сите големи имиња па и од нас фановите.
GRANDE ALEX! Се надевам се ќе биде во ред со жена му на Едвин...

Oвие јавуваат дека можно е Гаго да дојде на позајмица од Мадрид

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
според тутојуве натреправот би требало да се одигра околу 20 15според азиско време ( 18 15 италианско време и исто така дека диего касерес и мело не отпатувале линктука

aj klipov se kazvit ama pesnicevo e interesno :pos2:

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
според тутојуве натреправот би требало да се одигра околу 20 15според азиско време ( 18 15 италианско време и исто така дека диего касерес и мело не отпатувале линктука

aj klipov se kazvit ama pesnicevo e interesno :pos2:
We'll be back ...

Д‘Агустино?Шо мајка бара тој у Јуве?Ич не ми праи мерак веста ...

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
И Тутоспорт ја пласира информацијата за Хидинк, и исто така напомена дека има доста контрадикторности во изјавите на неговиот Агент. линк

А исто така се напоменува дека ќе се направи обид да биде донесен Гаго од Реал Мадрид на позајмица. линк

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
И Тутоспорт ја пласира информацијата за Хидинк, и исто така напомена дека има доста контрадикторности во изјавите на неговиот Агент. линк

А исто така се напоменува дека ќе се направи обид да биде донесен Гаго од Реал Мадрид на позајмица. линк
Почнав да верувам дека Хидинк е веќе тренер на Јуве уако на почетокот и не бев така сигурен дека може да дојде:vozbud:Гаго не е лоша опција :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom