Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
сеа и Јакинта дрво ви е?! сите ги сакаат во тимот Меси или Руни на пример,ама знаеме чии играчи се тие... Јакинта сигурно не е од нивна класа,но многу позитивно делува во играта на Јуве и не би требало да има никаков проблем да го задржи првотимскиот статус како играч кој својата снага и душа ја дава 100% на теренот
Не ми јасно заошто досегашните тренери на Јуве кои го имале на располагање Јакинта не го ставаа малку порано во игра...Раниери знаеше некад така да го стаи но повеќето пати забушаваше...Јакинта да не беше Јуве многу натпревари би загубил или би изиграл нерешено...

Не ми јасно заошто досегашните тренери на Јуве кои го имале на располагање Јакинта не го ставаа малку порано во игра...Раниери знаеше некад така да го стаи но повеќето пати забушаваше...Јакинта да не беше Јуве многу натпревари би загубил или би изиграл нерешено...
Белким ќе се врати во некоја голгетерска форма и така сте напаѓачи се некако заспани :vozbud:

голем работник,ама со слаба реализација :( можеби тоа е главната причина... годинава и реализацијата му беше подобрена,многу работи во нападот зависат од него,тоа се потврди со неговото отсуство... Амаури да ја имаше 50% од неговата форма и желба за игра поинакви ќе беа работите во моментов (мое мислење)

денес на големо деманти за врската Јуве-Хидинк... овие медиумите се да дуваш и да бегаш... дур да почни преодниот рок во италија не знам шо не ќе напишат

Некој да даде листа на програми кај шо ќе ја дават Јуве?Може ќе ја гледам ама да знам кој програми да ги барам.

Од колку саат почнува утакмицава со Арапиве ?

edit Најдов ... 18 :15 ... значи за помалце од пола саат

Ако имате сателитска, ја има на некодиран канал Saudi Sport
параметри:
Satellite: Badr 3/4/6 (26.0E)
Transponder: 12015MhZ V 27500 FC 3/4

Моментално има некои муџахедини пеjат :pos:

edit: имало постирано, понапред sorry :kesa:

vxko4n.jpg

И Тутоспорт во денешниот број најавува доаѓање на Гус Хидинк на 2ри Јануари.

ама претставување... ќефој арапите,само како геј клуб ми личи...

состав:

Манингер
Молинаро - Ариаудо - Бр33. - Григера
Де Чеље -Макизио - Поулсен
Џовинко:wink:
Трезеге - Дел Пиеро​

Дај бе некој од овие со шамииве нека го купи Јуве. Од Елкановци ништо небива. :) ... Да видиме и ние троа повеќе милиончиња за трансфери

moli.jpg

Вака завршуваат речиси сите центаршутеви на Молинаро и Григера претходниве две сезони.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom