Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Планот на Бетега е да се продаде Тиаго и да се ангажира Ледесма. Финансиски Јуве нема ништо да изгуби, бидејќи Ледесма се проценува на околу 4 милиони (со оглед дека му завршува договорот во Јуни), а Тиаго Јуве би го продале за 6-7 милиони. А Ледесма колку и да не е играч за голем клуб, гарант подобро ќе игра од Тиаго.

Што знам ова според мене е тотално непотребно, ако сака Бетега да работи како што треба нека донесе некој елитен тренер а не вакви синти измени . . .

Што знам ова според мене е тотално непотребно, ако сака Бетега да работи како што треба нека донесе некој елитен тренер а не вакви синти измени . . .
Се сложувам со ова. Ако веќе се прават измени, нека се тргне во вистинска насока. Конечно нека направат шампионски тим а не да ми носат играчи од калибарот на Ледесма и да си се бориме за 2-3 место уште од полусезоната.

Сколари се откажува од евентуална работа во Јуве така да

Се сложувам со ова. Ако веќе се прават измени, нека се тргне во вистинска насока. Конечно нека направат шампионски тим а не да ми носат играчи од калибарот на Ледесма и да си се бориме за 2-3 место уште од полусезоната.
Во зимскиот трансфер рок мислам дека Јуве нема многу да троши огромни финансиски средства. Очекувам Молинаро да биде продаден, се погласно се најавува понуда до Хофенхајм за Андреас Бек, и евентуална продажба на Тиаго и ангажман на Ледесма, што е реално малку веројатно. Најголемото засилување во зимскиот рок би бил евентуален ангажман на Гус Хидинк, според шпекулациите сумата за која Гус би се нафатил да биде тренер на Јуве е 4 милиони евра.

Утре играчите на Јувентус се враќаат во тренинг центарот во Виново, и после тренингот Бетега ќе ја има првата прес-конференција од кога повторно се врати во Управата.

Од каде информацијата де стави линк да видиме:tapp:
линк

После „заинтересираноста“ на Манчестер Сити и Манчестер Јунајтед за Џорџо Киелини, Tuttojuve споменува дека можно е Челзи да достави понуда до Јувентус за Буфон. линк

Сколари призна дека имало контакт со Јувентус но тој бил среќен во Узбекистанскиот клуб. линк

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular] “I received an offer from Juventus because they are not happy with Ciro Ferrara,” explained the former Portugal boss.[/FONT]

„Јас добив понуда од Јувентус, бидејќи тие не се среќни со Чиро Ферара“

кој ненормален го контактирал сколари хехех да не беше скриена камера или сл...

има некој шо не би го сакал буфон во своите редови?!

Hello

Ме заинтересира Фан клубов,па решив да се ставам на форумов.Nice idea
p.s.За сколари,да беше добар Абрамович немаше да му даде нога
:)

Според италијански извори и официјално Juventus бара нов тренер, најверојатно утре можеме да слушнеме сензационални вести дека Хидинк е нашиот нов тренер!

ЛИНК!

Буфон не замина коа бевме во Серија Б сеа ќе замине :tapp:.Дај боже ова за Хидинк утре славам на плоштад ако се деси :)

Почнав да се плашам и од заминување на некои наши играчи, ова катастрофална ситуација во нашиот клуб може да отиде и на полошо ако не се измени нешто што поскоро, Хидинк добро би дошол со негово доаѓање и играчите ќе се уверат дека тимот има намера да се врати кај што беше, ако не очекувајте заминувања од типот на Киелини, Сисоко, Мело па и Буфон, не се чудете!

Според италијански извори и официјално Juventus бара нов тренер, најверојатно утре можеме да слушнеме сензационални вести дека Хидинк е нашиот нов тренер!

ЛИНК!
ааааааа ова ми се допаѓа:vozbud::vozbud::vozbud:

Буфон не замина коа бевме во Серија Б сеа ќе замине :tapp:.Дај боже ова за Хидинк утре славам на плоштад ако се деси :)
Не заебавај, Буфон до крајот на кариерата ќе е бјанконеро:vozbud:

Почнав да се плашам и од заминување на некои наши играчи, ова катастрофална ситуација во нашиот клуб може да отиде и на полошо ако не се измени нешто што поскоро, Хидинк добро би дошол со негово доаѓање и играчите ќе се уверат дека тимот има намера да се врати кај што беше, ако не очекувајте заминувања од типот на Киелини, Сисоко, Мело па и Буфон, не се чудете!
Не заебавај какво заминување, ти е се срцето на Јуве:vozbud:

Tuttojuve споменува дека можно е Челзи да достави понуда до Јувентус за Буфон. линк
http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_5805135,00.html

Ако на ова се додај и фактот дека Чех е единствен во последниве два натпревари на Челзи кој 100% си ја заврши работата, останува само разочарувањето од слабата креативност за приказни на англиските медиуми. Коннкретно од Јуве, Диего можеле да го спомнат. :toe:

http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_5805135,00.html

Ако на ова се додај и фактот дека Чех е единствен во последниве два натпревари на Челзи кој 100% си ја заврши работата, останува само разочарувањето од слабата креативност за приказни на англиските медиуми. Коннкретно од Јуве, Диего можеле да го спомнат. :toe:
И мене не ми е јасно целта на шпекулацијата која е да кажеа некој играч и така и така ама Буфон да го земат а го имаат Чех ова нема смисла:nesvest::haha:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom