BoomTV vs MaxTV

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување

Која опција е подобра и зошто?

• Вкупно гласачи
    291
Не гласам ни за двете, си останувам на кабловска додека не земам дреамбох. :tv:

пс. на гласањето треба и опција ни двете не чинат :D
Потполно се слагам и размишљам друже. Само би додал (за тие што непровериле) дека Словенски телеком во Словенија имаат сосема поинаква понуда на трипл/добле пакети од оваа што ја нудат тука.
Пакетите односно цената на пакетите им се базира само на интернетот односно брзината (лимити со трафик нема) а на интернетот што ке се одбере се доплаќа ТВ+Телефон ебани 4 евра месечно. Еве ви линк

Потполно се слагам и размишљам друже. Само би додал (за тие што непровериле) дека Словенски телеком во Словенија имаат сосема поинаква понуда на трипл/добле пакети од оваа што ја нудат тука.
Пакетите односно цената на пакетите им се базира само на интернетот односно брзината (лимити со трафик нема) а на интернетот што ке се одбере се доплаќа ТВ+Телефон ебани 4 евра месечно. Еве ви линк
Не е исто Словенија и Македонија. Цената зависи од многу фактори, инфрастуктура, цена на линкот (бекбоунот), број на корисници, позиција на пазарот итн...

Иначе разгледував, подобар е дримбоксот ама реално најдоброто од него веќе го нуди макс тв во тие 80-90 канали за многу попристапна цена.

А бум тв се вади исклучиво на преводите, лоша страна е што ја нема А1 и А2 а и доста канали наши фалат

Иако не користам ни едно ни друго гласам за БООМ ТВ од која очекувам да биде најдобра ТВ во Македонија(понудата да ја надополни со уште 30-тина канали пред се спортски:tv:), за разлика од некој кабловски тв кои се во распад.

Јас сум видел каков е MaxTV кај еден другар и супер е,а за другата не знам!!:toe:

Боом тв нема А1 ни А2 ни спортски канали (еуроспорт само)
Ги нема ни регионалните канали
За опцие да незборим
И што е подобро овде ? .. само цената

Боом тв нема А1 ни А2 ни спортски канали (еуроспорт само)
Ги нема ни регионалните канали
За опцие да незборим
И што е подобро овде ? .. само цената
Стави ја ке видиш ке има и за снимање и видеотека(нема да се наплака филм по филм туку месечна претплата) плус што ги има free hbo i hbo comedy и се е на македонски превод од 22 почнува и сихронизација на цртаните поточно на kidsco а изгледа и на eurosport 1 i 2

Стави ја ке видиш ке има и за снимање и видеотека(нема да се наплака филм по филм туку месечна претплата) плус што ги има free hbo i hbo comedy и се е на македонски превод од 22 почнува и сихронизација на цртаните поточно на kidsco а изгледа и на eurosport 1 i 2
Он нет тако звани ОНЕ или Бум тв многу знаат да го употребуваат ЌЕ

16443_383243590223_225794690223_10324688_554823_n.jpg

http://www.boomtv.mk/hbo бесплатно не само за 3 месецеи како што ве мамет вас :smee:

Koлку е бесплатно кај БУМ? 1 месец мислам.

Vo momentov promocija za sekogo 3 meseci free i sekoj moze da go aktivira kako premium paket. Posle toa redovna cena ke bide 300MKD.

Mnogu dobra opcija sto se najavuva za MaxTV e sto naskoro, do kaj 10ti januari, ke se pusti i HBO Digital - beslpatna videoteka (VOD), vklucenva vo paketot, koja nudi okolu100-tina naslovi, so mesecno azuriranje. Gi imas site top filmovi koga sakas i kolku pati sakas za nula pari, sto e golem plus na ovaa pnuda.

Ова од фб цитат

Претпоставувам сега BoomTV ќе стават цена пониска од онаа на MaxTV, негде 200 денари. :tv:

Незнам никадене пишува дека ќе се наплаќа така да е free

Овие двеве ги најдов, ама HBO Digital видеотекава ко да ја нема. Не знам дали мене не ме бидува, или ја нема уште. :raz:

za MaxTV e sto naskoro, do kaj 10ti januari, ke se pusti i HBO Digital - beslpatna videoteka (VOD), vklucenva vo paketot, koja nudi okolu100-tina naslovi, so mesecno azuriranje. Gi imas site top filmovi koga sakas i kolku pati sakas za nula pari,
:D:

Три месеци ќе фураш беспари. После 300 денари ти е цел пакет со сите три + 56ден за Груевски :D:D

Јас побарав 3маџ пакет, ама немало техничка можност да стават на таа бандера тоа делчето не можело повеќе корисници да издржи. Ми рекоа оди во салон речи им да ти сменат. Во салон арогантно ми рекоа дека не можеле да го сменат.
Услуга на ниво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom