50 cent во Македонија 31.03.2010

• Креатор на темата Креатор на темата hogar
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе си имате hell of a party (барем некои) вечер а ??
:bravo:

ех да беше Гејм идев без мислење вака не се нешто посебно.Гејм одамна е отиден соло и има добри албуми.Како и да е ќе гледаме клипови од фивти иначе добро е шо доаѓа да привлече и други артисти

Со Гејм се скарани....денеска се очекува да бидеее јакичко ќе видиме пред 8 сите унатре :)

Убаво да си минете сите што ќе одите вечер.... јас додека се нервирам за Арсенал вие ќе уживате со фифти :smir:

1250182120fittycentc.gif

Ќе биде мрсно

Од се срце ви посакувам најубав провод на сите.:toe:

кажувајте бе како беше или уште сте возбудени? :)

Растур направија нигерите,летаа џоинти на бина :vozbud:Првата песна беше Crack a bottle, тука за малце инфаркт ќе ме стрефеше.Инаку очекував да биде тапа ама се заебав.

Растур направија нигерите,летаа џоинти на бина :vozbud:Првата песна беше Crack a bottle, тука за малце инфаркт ќе ме стрефеше.Инаку очекував да биде тапа ама се заебав.
ќе има клипови утре снимаа со профи камери или обични?

Лудницааааааааааааааа беше ... wow , и ја неочекуев ама нигерот покажа шо е шо , кој е кој ..
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

уште сум под импресии :vozbud:

сакам пак :vozbud:

*курац не бев , априлилили :pusk:

Да снимаа со профи камери би требало да има клипови,иначе не пуштаа да внесуваш апарат или камера ама пак 80% прошверцаа.

уште сум под импресии растурија г унит
и друг пат ич да не го зимаат тони зен ...

знаат ли они дека не се пуши во македонија во затворени простории ?:)

ЛЕЛЕ А ЗАМИСЛИ АЛФИТЕ ДА ИМ СЕ КАЧЕЛЕ НА БИНА И ДА ИМ ЈА УЧУКААТ ПО ЕДНА !:vozbud:

1 април ден на шегата

знаат ли они дека не се пуши во македонија во затворени простории ?:)

ЛЕЛЕ А ЗАМИСЛИ АЛФИТЕ ДА ИМ СЕ КАЧЕЛЕ НА БИНА И ДА ИМ ЈА УЧУКААТ ПО ЕДНА !:vozbud:

1 април ден на шегата
немој да не го фатат нема пари да плати казна за греота е хахах

Значи ова е трет концерт за кој пред да почне ме мрзи да одам да купам карта или слично, а во моментот кога ќе почне концертот почнувам да се каам што не сум отишла. :OMG:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom