50 cent во Македонија 31.03.2010

• Креатор на темата Креатор на темата hogar
  • Време на започнување Време на започнување
Си земав карта од 1000че и сега се чека 31ви и да се иде на концерт на 50 :vozbud:

и повеќе..

+ 50 Cent бара блиндиран џип, ама нема

fifti-blind.jpg

Најголемата рап ѕвезда на денешнината, 50 Сент, кој на 31 март ќе одржи концерт во спортската сала "Борис Трајковски" бара за време на неговиот престој во Скопје да се вози со блиндиран џип.
Меѓутоа, таков во Македонија нема, па организаторите "Авалон продукција" се на мака и во потрага по таков автомобил.
Излез најверојатно ќе мора да бараат од соседството за да и го исполнат барањето на светската ѕвезда.
Дека црномурестиот музичар има отворено четири очи кога е неговата безбедност во прашање говори и фактот што со него во пакет доаѓаат и четворица лични телохранители.
Ова не значи дека Македонија е опасна земја, туку дека тој е многу внимателен откако во 2001 година беше ранет.
За разлика од него, според Авалон, останатите светски ѕвезди кои гостуваа во Македонија, доаѓале со еден телохранител или барале да им се обезбедат локални телохранители.
50 Сент, исто така, побарал во сите простории каде што ќе се движи и престојува задолжително да има шампањско "Moet".

fifti-blind1.jpg

Чисто глумење лудило, овај шизичка ПР стратегија. Whata loozer

Поздрав со песМава

Гледам на некои концертиве на фифти ја има пеано песнава...дај боже и сеа многу е јакаааа:vozbud:
RESPECT NIGGA!!!

Im fresh Im fly, Im so damn high
more than 500 horses when I roll by
Im calm Im cool, everything brand new
I dont hand cuff you can get your whole damn crew

Гледам на некои концертиве на фифти ја има пеано песнава...дај боже и сеа многу е јакаааа:vozbud:
RESPECT NIGGA!!!

Ја знам песнава лудило е, иначе не е на 50 туку на Бенкс :)

RESPECT NIGGA!!!

Нова е оваа на Лојд Бенкс...зверска песна, 100% ќе ја грми и на Борис Трајкоски:helou:

Ај нека биде приближно јако и во среда (:

Во колку почнуваше концертот? Во 22 часот така?

Куршумот во мојот јазик работи како вибратор.

ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЈУ СО СВЕТСКАТА РАП ЅВЕЗДА 50 СЕНТ

Кога ме прашаа кого би оженил, кого би бакнал а кого избегнувал, јас одговорив: Бијонсе, Ријана и Леди Гага, тие три. Би се оженил со сите три, би ги бакнал сите три и би избегнувал да користам презервативи со сите три. Бидејќи не сум голем фан на заштитениот секс, открива Куртис Џексон

Специјално за Вест, Петар Ѓошев

Интервјуто можете да го прочитате во понеделничкото печатено издание на Вест.

Мое лично мислење за ова: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Куршумот во мојот јазик работи како вибратор.

ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЈУ СО СВЕТСКАТА РАП ЅВЕЗДА 50 СЕНТ

Кога ме прашаа кого би оженил, кого би бакнал а кого избегнувал, јас одговорив: Бијонсе, Ријана и Леди Гага, тие три. Би се оженил со сите три, би ги бакнал сите три и би избегнувал да користам презервативи со сите три. Бидејќи не сум голем фан на заштитениот секс, открива Куртис Џексон

Специјално за Вест, Петар Ѓошев

Интервјуто можете да го прочитате во понеделничкото печатено издание на Вест.

Мое лично мислење за ова: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Едно интервју му е поинаку, Рекол дека со Бијонсе не би користел презерватив,со Ријана би се оженил а Гага би ја одбегнувал ама тоа е македонски новинари неписмени:tapp:

Say watcha want.. човеков го плаќаат 75.000 $ за да каже еден ебан збор : "Hey!"
Ѕвер.

Уште еден ден.. и 2-3 саати.. (:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom