Дали забивате на кошот?

• Креатор на темата Креатор на темата InSuLaNeR
  • Време на започнување Време на започнување

Дали забивате на кошот?

• Да

Гласови: 72 35,8%
  • Не

Гласови: 129 64,2%

• Вкупно гласачи
    201

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Па мислам дека е јасно прашањето!

Јас инаку забивам ама неможам со баскет уште ама,со ракометарска топка ме бидува!:helou:

Eдно прашање до сите:Како да си го надградиш вертикалниот скок или да скокаш повисоко некој ако знае некој метод што го користел нека напише!! ФАЛА ОДНАПРЕД И ЗА ОДГОВОРИТЕ НА ТЕМАТА!!! позз

Ја праев Air Alert III програмата пролетта, до деветта недела од петнаесет, не е теоретски можно ако не си професионалец да издржиш 15 недели. После недела пауза од вежбање после деветтата недела, го куцав со две раце, со една да не прам муабет. Со тек на време се губит скокот, ама со ракометарска уште го забивам.

Bez basket IZI , ali so bakket ne , mala saka imam ...
Да ми ја видиш мојата шака ќе се онесвестиш!!!:smir:

Ја праев Air Alert III програмата пролетта, до деветта недела од петнаесет, не е теоретски можно ако не си професионалец да издржиш 15 недели. После недела пауза од вежбање после деветтата недела, го куцав со две раце, со една да не прам муабет. Со тек на време се губит скокот, ама со ракометарска уште го забивам.
Аха.. значи треба да си упорен и успева а?:salut::salut:

Аха.. значи треба да си упорен и успева а?:salut::salut:

Абе, види вака... 1.90 сум сеа, 1.89 еве да бев пролетта, сеедно. Спореди си со твоја висина, и размисли дали вредит да се помачиш за да мојш да забиваш. Програмата е тешка и премногу напорна, после трета недела не мојш да ојш нормално, после петта осеќаш веќе тешко воспаление на мускули и имаш болки и дур лежиш. Ама после деветта недела, јас ти гарантирам минимум плус десет центиметри од одразот шо го имаш сега. Секако, ако ја изработиш правилно програмата, без прескокнување, кратење или забушавање.

Абе, види вака... 1.90 сум сеа, 1.89 еве да бев пролетта, сеедно. Спореди си со твоја висина, и размисли дали вредит да се помачиш за да мојш да забиваш. Програмата е тешка и премногу напорна, после трета недела не мојш да ојш нормално, после петта осеќаш веќе тешко воспаление на мускули и имаш болки и дур лежиш. Ама после деветта недела, јас ти гарантирам минимум плус десет центиметри од одразот шо го имаш сега. Секако, ако ја изработиш правилно програмата, без прескокнување, кратење или забушавање.
1.83 сум јас имам прилично добар скок мислам дека ќе го испробам ова ама тоа ќе биде летото!! фала за информациите !!! :salut::salut:

Јас сеуште неможам да забивам, а иначе го фаќам обрачот... некаде 1,82 cm сум висок, имам добар скок... а и голема шака имам таман за да го прифатам баскетот за забивање... но ќе ми требаат уште добри 5-6 cm за да забивам... а и не сум професионален кошаркар, туку играм баскет за рекреација, еден вид хоби ми е :smir:

Прво да те пофалам за темата, браво и јас мислев да отворам ваква тема само се плашев поголемите батковци да не ми се смеат и да не ме заебаваат ко ќе ме видат во маало. Иначе јас забивам со една рака.

Прво да те пофалам за темата, браво и јас мислев да отворам ваква тема само се плашев поголемите батковци да не ми се смеат и да не ме заебаваат ко ќе ме видат во маало. Иначе јас забивам со една рака.
Фала за пофалбата брат!!:smir:

Неможам нити да го дофатам обрачот иако имам 180 цм:kesa: Уште подалечно ми е да закуцам. Ај ќе биде некад:wink::nesvest:

Последните две години од средно успевав да го забијам кошот... сега кошарка играм по два-три пати годишно, и тоа си го прави своето. Баш ме интересира таа програма од Fantom-oв, никогаш не сум забивал со две раце, баш ќе биде интересно :pos:
Инаку сум висок 192 :)

:pos2::pos2:Ќе бидне некогаш.Со моите 172 цм ќе закуцам на свети никад.Иаку имам доста голем одраз не можам да скокнам толку за да забијам:tapp:

Едвај обрачот го дофаќам инаку сум висок 1.84 цм. Немам образ и сакам Фантом да ми го даде програмчето за вежбање.:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom