Club Colosseum, сезона 2010/11

Статус
Затворена за нови мислења.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
aj нека даде некој официјално инфо дека ке биде беспари од 23 до 00 , да не енекоја шпекулација па да не опнат 500 денари на влез , да знам дали да си зиам у предпродожба карта , пошто мн ми е нелогично ова беспари за ерик...
http://www.clubbersguide.com.mk/events.php?m=details&id=1674
провери сам:)

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Мал апдејт.
12.08 2010 Sander Van Doorn + Andy Moor:vozbud:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446

Од сајтот на Andy Moor.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Не неќам да знам што ке биде утре у 11 на врата , ја идам у 10 и пол али ке има фрки ваљда ке бараат гратиси , а гратиси немаат пуштено , или резервации .. ке ни го спопикаат

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Не неќам да знам што ке биде утре у 11 на врата , ја идам у 10 и пол али ке има фрки ваљда ке бараат гратиси , а гратиси немаат пуштено , или резервации .. ке ни го спопикаат
Нема гратиси, резервации и слични го*нарии. До сега за секоја журка се делеа гратиси, а сега се решија на ваков потег место гратиси. Знаат дека сите доаѓаат после 1 на журка така да вака највише им се исплати. Кој е паметен ќе заштеди 3 или 5 даба, кој не е ќе плаќа карта. :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Нема гратиси, резервации и слични го*нарии. До сега за секоја журка се делеа гратиси, а сега се решија на ваков потег место гратиси. Знаат дека сите доаѓаат после 1 на журка така да вака највише им се исплати. Кој е паметен ќе заштеди 3 или 5 даба, кој не е ќе плаќа карта. :)
ајде ке видиме , ја у 10 и пол ке бидам тамо... :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
ДОБАР ЕРИК !!!!!!!!!!!!!

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212

:kesa::kesa::kesa:

Затоа објавија дека ќе пуштаат се живо и диво од 23 до 00, еден гоооолен минус за Колосеум. Кога го прочитав ова на врата, не ни влегов, со купена карта во предпродажба.

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Дефинитивно голема грешка на Колосеум. Познато било дека нема да дојде Ерик барем 1 ден порано и не навестија за тоа, а некои дури од други градови само за него дојдоа.

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Аууу вчера беше лудница. Венцо искина со траките. Ептен непланирана рандом одлична журка искочи. :)
А и Ицко и Зоки беа на висина на задачата. :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513

:kesa::kesa::kesa:

Затоа објавија дека ќе пуштаат се живо и диво од 23 до 00, еден гоооолен минус за Колосеум. Кога го прочитав ова на врата, не ни влегов, со купена карта во предпродажба.
не е ова обичен лист хартија ... не се прај ова туку така ...али кој ги ебе

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
А чекај сеа, место Ерик што имало?
David Vendeta

--- надополнето ---

не ми се верува, пошто им пишав на профилот на фејсбук , ми го избришаа коментарот , после кај тоа бени и нон стоп вечерва во колосеум , им пишав ... сигурно ова ? да не дојде канго ?? и еден пак им пиша за утката вчера али му го избришаа и него коментарот и мене ми го болкнаа профилот да неможам да го гледам нивниот.. какви Шутраци !

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
И мене ме дилитнале од френдс, а ништо не проќењав (за промена). :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom