Club Colosseum, сезона 2010/11

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 ноември 2008
Мислења
265
Поени од реакции
349
Таткото на минимал,другар му(будала) и еден екс прогресивец(сегашен минималец). Мислам дека уште и Том Нови е букиран(не сум сигурен)
Насрадин Оџа, Итар Пејо, попот и алвата

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Никој не е букиран освен Метју со Нови на 30-ти :toe: ја не сум чул за други диџеи,а групата на фејсбук беше само онака да се види пулсот на луѓето,сега на потег е Свила и компанија ама се мислам дека ќе чекаат да видат како ќе поминат на 30-ти и дечките за Нова Година па после ќе одлучат,сепак не се сомнева во Дикеј дека ќе биде газење :vozbud:

Madness

12.12.2009
Член од
6 септември 2008
Мислења
344
Поени од реакции
28
Добро е се врати.Ќе има каде да се поминуваат добри журки.Само ќе почекам да изветрее тоа мирисот на турбофолк,па ќе идам.БРАВО!

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Ne idam u Colosseum edno mesec dena od ko ke go reotvorat,posto uste smrdi na ispoteni turbo nitro indjection miski,ke pocekam da se rascisti od toj selski virus mestoto.
Sto e sigurno sigurno si e :wink:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Ај една работа да ви кажам, ќе има шабани и ќе има диџеи...у петоци ќе се вика Арена у Саботи ќе се вика Колосеум....така да тие шо нејќат да идат зашо им смрдело на фолкери нека не идат уопшто :)
Нова година @ Colosseum Club со Макао Бенд и две диџејки со големи цицки

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Ај една работа да ви кажам, ќе има шабани и ќе има диџеи...у петоци ќе се вика Арена у Саботи ќе се вика Колосеум....така да тие шо нејќат да идат зашо им смрдело на фолкери нека не идат уопшто :)
Хахаха, и нема да ги мрзи да го мењаат знакот цело време.... :pos:

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Цена ? Вклучено во цена ?

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
Враќањето на Колосеум е една од ретките позитивни работи на кои се радувам во последниов период:lollipop:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Хахаха, и нема да ги мрзи да го мењаат знакот цело време.... :pos:
Абе тоа ти е најфраерски фазон, као Insomnia у Нови Сад, петок сабота партали трансои хауси дабстепи драмови бејзови, а од понеделник до четврток се рока цеца меца со друго име
Цена ? Вклучено во цена ?
Цената според муабети ќе е 5-600 денари, вклучено у цената Макао Бенд и две диџејки со големи цицки :)

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
А дали од двете диџејки со големи цицки е едната Портиа Сурил таа со големите цицки? :pipi::kesa:

П

Паспарту

Гостин
Супер е Метју бе, 100 пати да го слушам нема да ми здосади... :) Голем ташак што доаѓа 2 пати годишно, па и Астрал, Скази и милион други трансери се на секои 2 месеца овде па никој не се*е за тоа :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Цената според муабети ќе е 5-600 денари, вклучено у цената Макао Бенд и две диџејки со големи цицки :)
па таман е 5-600 денари ... ако сакаш пиење ке си одвојш уште кеш... и зашто е добро ?
ако зееме еве пример бариста... за нова година ти е 1500 да стоиш во кафич и со тие 1500 имаш 5 пијачки ....
овде е дискотека имаш поасална музика каде каде плакаш 500 влез и со 1000 можеш да земеш 10 пијачки ( ако рачунаме у просек пијачка по 100фче пиво , коњак ,водка ... )иии кој ке иде сеа у бариста за нова година ?:)))

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Супер е Метју бе, 100 пати да го слушам нема да ми здосади... :) Голем ташак што доаѓа 2 пати годишно, па и Астрал, Скази и милион други трансери се на секои 2 месеца овде па никој не се*е за тоа :)
Кај ги накопа Астрал на секои 2 месеца овде?

П

Паспарту

Гостин
Кај ги накопа Астрал на секои 2 месеца овде?
Општо ти кажувам, истите луѓе (трансери) кукаат како Метју доаѓа нонстоп тука, а збор не кажуваат за Скази, Астрал или што ти ја знам кој таму трансерски фаци кои се исто така пречести посетители :)

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Општо ти кажувам, истите луѓе (трансери) кукаат како Метју доаѓа нонстоп тука, а збор не кажуваат за Скази, Астрал или што ти ја знам кој таму трансерски фаци кои се исто така пречести посетители :)
Метју и Скази стан делат у Чаир, тоа е факт. :) А додека Астралци еднаш у 2 години доаѓаат. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom