- Член од
- 29 ноември 2008
- Мислења
- 265
- Поени од реакции
- 349
Насрадин Оџа, Итар Пејо, попот и алватаТаткото на минимал,другар му(будала) и еден екс прогресивец(сегашен минималец). Мислам дека уште и Том Нови е букиран(не сум сигурен)
Насрадин Оџа, Итар Пејо, попот и алватаТаткото на минимал,другар му(будала) и еден екс прогресивец(сегашен минималец). Мислам дека уште и Том Нови е букиран(не сум сигурен)
Хахаха, и нема да ги мрзи да го мењаат знакот цело време....Ај една работа да ви кажам, ќе има шабани и ќе има диџеи...у петоци ќе се вика Арена у Саботи ќе се вика Колосеум....така да тие шо нејќат да идат зашо им смрдело на фолкери нека не идат уопшто
Нова година @ Colosseum Club со Макао Бенд и две диџејки со големи цицки
Цена ? Вклучено во цена ?Ај една работа да ви кажам, ќе има шабани и ќе има диџеи...у петоци ќе се вика Арена у Саботи ќе се вика Колосеум....така да тие шо нејќат да идат зашо им смрдело на фолкери нека не идат уопшто
Нова година @ Colosseum Club со Макао Бенд и две диџејки со големи цицки
Абе тоа ти е најфраерски фазон, као Insomnia у Нови Сад, петок сабота партали трансои хауси дабстепи драмови бејзови, а од понеделник до четврток се рока цеца меца со друго имеХахаха, и нема да ги мрзи да го мењаат знакот цело време....
Цената според муабети ќе е 5-600 денари, вклучено у цената Макао Бенд и две диџејки со големи цицкиЦена ? Вклучено во цена ?
па таман е 5-600 денари ... ако сакаш пиење ке си одвојш уште кеш... и зашто е добро ?Цената според муабети ќе е 5-600 денари, вклучено у цената Макао Бенд и две диџејки со големи цицки
Кај ги накопа Астрал на секои 2 месеца овде?Супер е Метју бе, 100 пати да го слушам нема да ми здосади... Голем ташак што доаѓа 2 пати годишно, па и Астрал, Скази и милион други трансери се на секои 2 месеца овде па никој не се*е за тоа
Општо ти кажувам, истите луѓе (трансери) кукаат како Метју доаѓа нонстоп тука, а збор не кажуваат за Скази, Астрал или што ти ја знам кој таму трансерски фаци кои се исто така пречести посетителиКај ги накопа Астрал на секои 2 месеца овде?
Метју и Скази стан делат у Чаир, тоа е факт. А додека Астралци еднаш у 2 години доаѓаат.Општо ти кажувам, истите луѓе (трансери) кукаат како Метју доаѓа нонстоп тука, а збор не кажуваат за Скази, Астрал или што ти ја знам кој таму трансерски фаци кои се исто така пречести посетители