Club Colosseum, сезона 2010/11

Статус
Затворена за нови мислења.

Sassy

sultan instead of the sultan
Член од
5 ноември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
72
ne mi se veruva konecno moite milotvi bea islusani:) :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne mi se veruva again ke bide jako:)fala na informacija mn me izraduvavte:) ne se trpe vise licnostite i muzikata vo blizina ziveam neizdrzlivo bese:(:tapp::baeh:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Полека дечки уште не е ништо сигурно :toe: после Нова Година идат на пауза како и секоја година што прават,е сега за понатаму ќе видат по резултатите,реално очекуваа повеќе од фолкерите,но едно безпарицата а друго што сепак мислам дека клабери има повеќе од фолкери барем за тој домен-Колосеум можно е враќање,но пак ќе кажам ништо не е сигурно,со повеќе инфо ќе пишам по вестите :pos2:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.816
Поени од реакции
11.440
Толку беше...ги направија парите и сега пак по старо...ебати "клабот" шугав.
Многу ми се смени мислењето за нив после сиот овој процес на млатење пари, ребрендирања и остали срања...ако си клабер, ќе останеш клабер, ама пошо си Македонец, пиши си крст на чело. И сега као демек пак по старо ќе биде и сите среќни и весели = патетика.

Sassy

sultan instead of the sultan
Член од
5 ноември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
72
Полека дечки уште не е ништо сигурно :toe: после Нова Година идат на пауза како и секоја година што прават,е сега за понатаму ќе видат по резултатите,реално очекуваа повеќе од фолкерите,но едно безпарицата а друго што сепак мислам дека клабери има повеќе од фолкери барем за тој домен-Колосеум можно е враќање,но пак ќе кажам ништо не е сигурно,со повеќе инфо ќе пишам по вестите :pos2:
haha oks ipak fala na informacija. iako za kratko mn ne izraduva i i ja vrati nadezta ..barem za kratko ne:pipi:

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189

Колосеум се враќа. Навистина се враќа!

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
is this real life :wtf:

мада фака !
доста беше три и кусур месеци што мозгав шо да праам после 00:00 за викенд :vozbud:

Alo 192

имам симпатија
Член од
7 октомври 2008
Мислења
353
Поени од реакции
11
како бе не е сигурно,кога веке 8 диџеи се букирани и тоа 3 се минималисти. Конечно ке можам и ја да отидам на забава.

п.с. За трансери ви доага gareth emery

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
како бе не е сигурно,кога веке 8 диџеи се букирани и тоа 3 се минималисти. Конечно ке можам и ја да отидам на забава.

п.с. За трансери ви доага gareth emery
Кои се се букирани ако не те мрзи да споделиш ..? :)
Иначе претпоставував дека ќе се врати. :vozbud: :vozbud: Уште со Макао кога отидов, се потсетив што значење имаше еден клуб како Колосеум за градов. Само осетот внатре ми беше чуден бе... Шабан Шаулич сеуште низ воздухот.. Дај нека го проветрат пред да дојде Дикеј :pos2:

Член од
6 август 2008
Мислења
646
Поени од реакции
17
Мислам дека ова им беше маркетиншки трик. Сепак промена на цел концепт на работа за само неколку месеци ми е помалку сомнително. Како и да е, за поздравување е ваквата вест...

Alo 192

имам симпатија
Член од
7 октомври 2008
Мислења
353
Поени од реакции
11
Кои се се букирани ако не те мрзи да споделиш ..? :)
Иначе претпоставував дека ќе се врати. :vozbud: :vozbud: Уште со Макао кога отидов, се потсетив што значење имаше еден клуб како Колосеум за градов. Само осетот внатре ми беше чуден бе... Шабан Шаулич сеуште низ воздухот.. Дај нека го проветрат пред да дојде Дикеј :pos2:
Таткото на минимал,другар му(будала) и еден екс прогресивец(сегашен минималец). Мислам дека уште и Том Нови е букиран(не сум сигурен)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom