Каде за Нова Година?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 август 2009
Мислења
535
Поени од реакции
72
So drustvo imame iznajmeno prostor neso ko kafic taka slicno i toa... :vozbud:

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
некоја не-туристичка планина, знам и тачно кое место.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.133
Поени од реакции
30.240
Во Бардовци. Ќе си поминам лудница!

The One

Оној шо ќутит а све знајт
Член од
16 март 2008
Мислења
189
Поени од реакции
39
Веројатно никаде т.е. дома,али може да се случи и со друштво да ја поминам новата година.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Со друштвото во ресторант. Лани направивме така си поминавме многу убаво, да се надеваме на добар провод и годинава.

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
За тоа е должна мојата поубава половина да одлучи не сум се замарал никогаш кај е што е како е ако ми одговара друштвото секако дека топ ке си поминам.:vozbud:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
На форумов, ќе си читам кој Каде за нова година? :helou:
Заедно ќе си читаме :back:

Ок, не знам дали баш форумов ќе го разгледувам вечерта, ама знам дека ќе бидам дома, со многу филмови/серии и под ќебе (ова првпат го доживеав лании убаво ми е - многу поубаво од било кој дочек на Н.Г - па планирам да ми стане традиција)

Член од
25 септември 2009
Мислења
91
Поени од реакции
10
Што би се однесувало до мене дома би си поминала најубаво, гледајќи си добри филмови на топличко во пижами м м м
АМА од пусти муабети нема да бидам дома, ќе одам во кафич со друштво, а само колку ли ме мрзи да купувам облека и сите тие подготовки и официјални работи:jaj:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Во стан во Влае:vozbud: Прв пат ќе славам таму Нова па ќе видиме како ќе биде...
Само да нема проблеми ,нервози и слично (иако се сомневам)

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Немав во план ништо, ама од вчера веќе договоривме со другарките ќе бидеме во Gala Live, во склоп на Глобал - Струмица, се разбира.

Е сега, не дека ја доживувам нешто посебно Нова година, ко обично излегување ми е и не се потресувам воопшто околу гардероба, но и не ги сакам оние муабети дека е клише и којзнае уште што. Ако сега на 20 години не ја поминувам по кафичи, ресторани, дискотеки на 50 сигурно нема. Така што, сè во свое време.

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Абе вие мојте другари се озрачени ке одиле у СК на новата ни година у вие кафичо на онај командант демек еј не ми текнува името ич не ми се оде за жива глава ама те утре ке резервирале па ако не најдам добри 3-4 филма за таа вечер и јас ке одам јбг...него де бе нека ви текне на името у карпош 1 бил и кажите ако знаете како е..ја на вие не и верувам ништо.:smir:а сакам дома да си седам да пробам рецепто на Аda и знам дека најубаво ке минам....

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
Што би се однесувало до мене дома би си поминала најубаво, гледајќи си добри филмови на топличко во пижами м м м
АМА од пусти муабети нема да бидам дома, ќе одам во кафич со друштво, а само колку ли ме мрзи да купувам облека и сите тие подготовки и официјални работи:jaj:

Какви муабети?
Демек морало да се иде така:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom