Каде за Нова Година?

Статус
Затворена за нови мислења.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Сметам дека не е рано за темава па да си попраиме муабет...
Тука може да пишете каде ке идете за нова година, со кого ке идете, како мислите дека ке си поминете, па може да дадете и некој предлог каде да се оди, пример некоја кафана, некоја журка, добар кафич и слично.
Еве на пример ја оваа нова година мислам да ја поминам во кафана со друштво и очекувам да си поминам одлично. Сеуште немаме точно одлучено која кафана ке биде но викендов највероватно би тебало да се знае.

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Да бев моносексуалец, ќе си земев помагала од валијант и ќе ја поминев Нова Година сам дома. Штета што не сум, вака ќе треба да се преправам дека ми е многу битно каде ќе бидам, сите ќе викаат по мене дека треба да бидам поангажиран со организирање, ќе треба да скитам по бутици и да одберам нешто за облакање (а, за секоја Нова сум најгрдо облечен, зашто ме мрзи да ги претерувам преполните бутици), после ќе треба недела пред и после Нова да трпам секаде турбо фолк, ќе треба да се испијанам ко стока за да изгледам ко другите (ај барем ова ми одговара) и не знам што друго ќе треба да правам, а не ми се прави. А, не знам ни каде ќе бидам и ич око не ми трепнува. Сигурно нема да биде поразлично од минатите 5-6 години.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Е намерно ќе седам дома и во 00:00 ќе си го сменам мојот ретардиран ник! јеааааааааа:bananafuck:

Д

ДаркхарТ

Гостин
појма немам каде... :toe: ама нова година ко нова година...сејм шит дифрент јиар...

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Ама сте фенси значи, со ова анти-против понашање и приказни како Нова Година е тапа и досадна и клише.. Јас ја користам секоја прилика за да си пројдам убаво со луѓето кои ги сакам и затоа Нова Година ќе се потрудам да си пројдам убаво. Знаејќи ја поставата - не би требало да е лошо. Јас останувам овде, па ќе се собереме 12тина луѓе кај една другарка, ама порано негде, накај 9, за да вечераме прво заедно, после ќе си се забавуваме самите... Нема да има многу Балканци до душа, јас само и една Бугарка, така што не верувам дека после еден ќе можеме традиционално на турбо фолк да свртиме, лол, ама ако... Нема да е особено лошо тоа :)

S

StereoLove

Гостин
Не е тоа што беше Нова Година како некогаш.Секоја година исто.Незнам каде ке славам ама кога ке размислам во домашна атмосвера е 100 пати поубаво отколку да платиш некаде за пиење и јадење,се опиеш се степаш и што на крај и направил?ништо.Кај нас секоја година е така:tapp:

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
ууфффффффф лошо прашање бидејќи ќе морам да ја дочекам на работа со уште 40 страѓари и 1600 бандити од кои пола и повеќе ќе бидат пијани,ама затоа повеќе се радувам на 1.1.2010 е тогаш ќе биде фешта

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Не е тоа што беше Нова Година како некогаш.Секоја година исто.Незнам каде ке славам ама кога ке размислам во домашна атмосвера е 100 пати поубаво отколку да платиш некаде за пиење и јадење,се опиеш се степаш и што на крај и направил?ништо.Кај нас секоја година е така:tapp:
Токму затоа мислам ја оваа нова година да си поминам у кафана.. смачено ми е да гледам пиани фаци и да ти се лигават уше ти тепаат некои никакви муабети.. па имаш типци од типот ја ке фтлам петарда у куќата кај што ке славиме и фаца ке бидам.. или па типци кои можат да издржат толку многу пиење па ти го испиле сето пиење уште пред 12 саат а си платил за 2 дена.. катастрофа!!! и капак на се кај нема да славиш 2 ден и ти викаат утре ден АБЕ... ЗА ОШТЕТА ТРЕБА ДА ДАВАМЕ ПАРИ !!! е нееее фала...

Затоа.. плати си кафана.. знаеш имаш јадење пиење убаво си поминуваш и чаооооооооооо

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Веќе години наназад не го терам оној средношколски филм „кај другар у стан или куќа, или изнајмен стан“, такви славења ми прекурчија, додека се организираш трошиш време, па муабети од стилот „овој ќе дојде, оној не иде, овој дал пари, оној ми дужи пошо ја дадов за него, оној за пиење не дае и сл.“.

Фино лепо едно задњи 5-6 години си фурам филм „ЖУРКА“, дали на саем или некое друго место кај шо ми одговара музичето, таму се иде. Секако и оваа Нова година тој филм, со багра клабери и клаберки.

Битно другиот ден нема да се замарам со чистење истурени пијалоци, повраќаници и сл.

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
Јас или со друштво некаде или за жал дома...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не знам, не знам, не знам. И у к., затоа ме нервираат овие нервози и вечни дебати каде за Н.Г. Реков дека ми е сеедно, ама у последно време, излегоа некои комбинации кои навистина не ги сакам.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
има време,добро нема баш многу време, ама се уште не знам :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop