D-r-ot
од поликлиника
Супер ствар за дружење и смеа.
Само што одамна не сум бил, а порано редовно секој викенд идев.
Само што одамна не сум бил, а порано редовно секој викенд идев.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кажи детали ако знаеш,колку е за карта,за сличуги,од колку до колку е отворено итн.?извинете ја ви каснам со известувањето..
:costumed2 Лизгалиштетето е отворено од пред 3 дена
кој сака да иде или кој ке иде нека пише на форумов мож ке се видиме...
Не е страшно да паднеш, страшно е ако не станешКажи детали ако знаеш,колку е за карта,за сличуги,од колку до колку е отворено итн.?
И дали е срамота ако паднеш на дебелото месо:pos2:
Ма јас никогаш не сум лизгала,па незнам како е ни паѓањето,ни станувањето,а недај боже да не станеш.Не е страшно да паднеш, страшно е ако не станеш![]()
Ако си ролала нема да имаш проблемМа јас никогаш не сум лизгала,па незнам како е ни паѓањето,ни станувањето,а недај боже да не станеш.
Не е страшно да паднеш, страшно е ако не станеш
Не е срамота бе, на профеионални лизгачи им се дешава, а камо ли на нас обичните смртници
Инаку фала за информацијава дека е отворено, ако успеам да наканам некој од мое друштво да мрзнеме заедно може и да отидам.
И јас порано многу идев, ама исто ко што спомна некој претходно, заради неколку инциденти со браќата(обично само девојчиња идевме, така да јасно ви е што се дешаваше) престанав да одам.
А имам сега желба да одам, да се потсетам на старите добри времиња..само се надевам дека има нови лизгалки:pls:
Ооооо тогаш ќе имаме големммм проблемАко си ролала нема да имаш проблем![]()
ако лизгаш со мене нема да имаш проблем!!!:smir:Ооооо тогаш ќе имаме големммм проблем![]()