- Член од
- 6 јануари 2010
- Мислења
- 1.120
- Поени од реакции
- 104
Од кога за да дадеш мислење на тема поврзана со рап мора да си рапер?А ти си рокер?!
каково изненадување.... па шо бараш ти да кажуваш кој е хипхоп?!
Од кога за да дадеш мислење на тема поврзана со рап мора да си рапер?А ти си рокер?!
Од кога некој недоволно упатен во една област дава критика за истата?!Од кога за да дадеш мислење на тема поврзана со рап мора да си рапер?
Затоа што не те сфатив, би те замолила да ми го образложиш ова што го напиша.Од кога некој недоволно упатен во една област дава критика за истата?!
:smir:Затоа што не те сфатив, би те замолила да ми го образложиш ова што го напиша.
теоријата беше објаснување за другарката погоре. Хип-хоп неможиш да го објасниш. или го живееш или не. :smir:За да знам дека оганот е жежок немора да рипнам у него.
И за да знам дека хероинот е штетен, немора да сум џанак.
Теоријата не ти држи, пробај со нешо ново?
Апсолутно те сфатив.:smir:
за да знаеш дека едно јаболко е кисело треба да го пробаш. дури тогаш можиш слободно да кажуваш на сите дека јаболкото е кисело. ако некој друг ти кажи дека јаболкото е кисело, а ти дотогаш не си пробала и кажуваш дека јаболкото е кисело.... па донекаде шириш дезинформации. Истото ти е и со ова погоре. Тој/таа има слушнато од другар дека тони зен е срање или пак има прочитано некој на форумов и сега вика дека повеќе ќе има што да се кажи за него/нејзе во врска за музика одколку за тони зен -.-
капираш?:wink:
абе ок е. јас те разбирам. али и ти мене разбериме за тој пост. јас слушам рап музика 10 години. иам преслушано и преслушано многу албуми. не песни, туку цели албуми. јас немам слушано рок. и сега јас да речам дека Паркети се срање и дека за мене тема да отворат ќе има фазла шо да се пиши?!Апсолутно те сфатив.
Ама ти рече:
А ти си рокер?!
Ако некој е рокер, немора да значи дека живее изолирано и не знае кој е Тони Зен. Ја не слушам рап, слушам нешто што нема никаква врска со рапот, па ги имам преслушано сите актуелни албуми за кои се збори по сите можни форуми. Генерализираш.
how about a glass?! glass can keep the water! :smir:Јасно јасно, само друг пат објаснувај и, со теорија шо држи вода
Океј, сфаќам се, немам слушано толку многу колку тебе, но зборам стриктно за темава, не мораш да бидеш којзнае каков музички експерт за да ја процениш поетската вредност на текстовите на Тони Зен.абе ок е. јас те разбирам. али и ти мене разбериме за тој пост. јас слушам рап музика 10 години. иам преслушано и преслушано многу албуми. не песни, туку цели албуми. јас немам слушано рок. и сега јас да речам дека Паркети се срање и дека за мене тема да отворат ќе има фазла шо да се пиши?!
нема вредност. никој не рече дека има. а дали рајата има разбирање за вредноста? не. затоа Тони Зен е ѕвезда а не РНС (пример)...Океј, сфаќам се, немам слушано толку многу колку тебе, но зборам стриктно за темава, не мораш да бидеш којзнае каков музички експерт за да ја процениш поетската вредност на текстовите на Тони Зен.
Ар ју вокеј?:nesvest: тони фен и поетска вредност... оу мај гад... тоа со хејтерите на во мој стил ти е (цела песна):Океј, сфаќам се, немам слушано толку многу колку тебе, но зборам стриктно за темава, не мораш да бидеш којзнае каков музички експерт за да ја процениш поетската вредност на текстовите на Тони Зен.
Рајата до вчера се палеше на турбофолк. Мислиш дека рајата има некаков префинет вкус?нема вредност. никој не рече дека има. а дали рајата има разбирање за вредноста? не. затоа Тони Зен е ѕвезда а не РНС (пример)...
Бев саркастично настроена.Ар ју вокеј?:nesvest: тони фен и поетска вредност... оу мај гад... тоа со хејтерите на во мој стил ти е (цела песна)
И јас истото ти велам :smir:Рајата до вчера се палеше на турбофолк. Мислиш дека рајата има некаков префинет вкус?
Немој те молам со ова веќе споредувањево. А шо сакате вие? Тоа е тоа. Тие се темите. Оти не викате дека сите песни од Јован, Елвир, Тоше Проески (RIP) се истите како сите други поп песни?! Различен изведувач ама иста тема, те сакам ова она.Ар ју вокеј?:nesvest: тони фен и поетска вредност... оу мај гад... тоа со хејтерите на во мој...