Тони Зен

El 'Borracho

Riot Maker
Член од
18 јули 2009
Мислења
822
Поени од реакции
238
Затоа што не те сфатив, би те замолила да ми го образложиш ова што го напиша.
:smir:
за да знаеш дека едно јаболко е кисело треба да го пробаш. дури тогаш можиш слободно да кажуваш на сите дека јаболкото е кисело. ако некој друг ти кажи дека јаболкото е кисело, а ти дотогаш не си пробала и кажуваш дека јаболкото е кисело.... па донекаде шириш дезинформации. Истото ти е и со ова погоре. Тој/таа има слушнато од другар дека тони зен е срање или пак има прочитано некој на форумов и сега вика дека повеќе ќе има што да се кажи за него/нејзе во врска за музика одколку за тони зен -.-
капираш?:wink:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
За да знам дека оганот е жежок немора да рипнам у него.
И за да знам дека хероинот е штетен, немора да сум џанак.
Теоријата не ти држи, пробај со нешо ново?

El 'Borracho

Riot Maker
Член од
18 јули 2009
Мислења
822
Поени од реакции
238
За да знам дека оганот е жежок немора да рипнам у него.
И за да знам дека хероинот е штетен, немора да сум џанак.
Теоријата не ти држи, пробај со нешо ново?
теоријата беше објаснување за другарката погоре. Хип-хоп неможиш да го објасниш. или го живееш или не. :smir:

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
:smir:
за да знаеш дека едно јаболко е кисело треба да го пробаш. дури тогаш можиш слободно да кажуваш на сите дека јаболкото е кисело. ако некој друг ти кажи дека јаболкото е кисело, а ти дотогаш не си пробала и кажуваш дека јаболкото е кисело.... па донекаде шириш дезинформации. Истото ти е и со ова погоре. Тој/таа има слушнато од другар дека тони зен е срање или пак има прочитано некој на форумов и сега вика дека повеќе ќе има што да се кажи за него/нејзе во врска за музика одколку за тони зен -.-
капираш?:wink:
Апсолутно те сфатив.
Ама ти рече:

А ти си рокер?!
каково изненадување.... па шо бараш ти да кажуваш кој е хипхоп?!

Ако некој е рокер, немора да значи дека живее изолирано и не знае кој е Тони Зен. Ја не слушам рап, слушам нешто што нема никаква врска со рапот, па ги имам преслушано сите актуелни албуми за кои се збори по сите можни форуми. Генерализираш.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Јасно јасно, само друг пат објаснувај и, со теорија шо држи вода :)

El 'Borracho

Riot Maker
Член од
18 јули 2009
Мислења
822
Поени од реакции
238
Апсолутно те сфатив.
Ама ти рече:

А ти си рокер?!
каково изненадување.... па шо бараш ти да кажуваш кој е хипхоп?!

Ако некој е рокер, немора да значи дека живее изолирано и не знае кој е Тони Зен. Ја не слушам рап, слушам нешто што нема никаква врска со рапот, па ги имам преслушано сите актуелни албуми за кои се збори по сите можни форуми. Генерализираш.
абе ок е. јас те разбирам. али и ти мене разбериме за тој пост. јас слушам рап музика 10 години. иам преслушано и преслушано многу албуми. не песни, туку цели албуми. јас немам слушано рок. и сега јас да речам дека Паркети се срање и дека за мене тема да отворат ќе има фазла шо да се пиши?!

Јасно јасно, само друг пат објаснувај и, со теорија шо држи вода :)
how about a glass?! glass can keep the water! :smir:

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
абе ок е. јас те разбирам. али и ти мене разбериме за тој пост. јас слушам рап музика 10 години. иам преслушано и преслушано многу албуми. не песни, туку цели албуми. јас немам слушано рок. и сега јас да речам дека Паркети се срање и дека за мене тема да отворат ќе има фазла шо да се пиши?!
Океј, сфаќам се, немам слушано толку многу колку тебе, но зборам стриктно за темава, не мораш да бидеш којзнае каков музички експерт за да ја процениш поетската вредност на текстовите на Тони Зен.

El 'Borracho

Riot Maker
Член од
18 јули 2009
Мислења
822
Поени од реакции
238
Океј, сфаќам се, немам слушано толку многу колку тебе, но зборам стриктно за темава, не мораш да бидеш којзнае каков музички експерт за да ја процениш поетската вредност на текстовите на Тони Зен.
нема вредност. никој не рече дека има. а дали рајата има разбирање за вредноста? не. затоа Тони Зен е ѕвезда а не РНС (пример)...

S

StormRage

Гостин
Ар ју вокеј?:nesvest: тони фен и поетска вредност... оу мај гад... тоа со хејтерите на во мој стил ти е (цела песна):

Ma moš me pljuvat, al me moraš slušat
rokam iz svakog sterea kad ti izađeš u grad
moš me pljuvat, al opet ćeš pičko platit karte
tvoja nas cura voli , u sobi ima sve naše plakate

тони зен е фејкер... само копира... ете поназад таму спотот од една текстот од друга... римите му се циркуз посебно на та Скандал...

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
нема вредност. никој не рече дека има. а дали рајата има разбирање за вредноста? не. затоа Тони Зен е ѕвезда а не РНС (пример)...
Рајата до вчера се палеше на турбофолк. Мислиш дека рајата има некаков префинет вкус?

Ар ју вокеј?:nesvest: тони фен и поетска вредност... оу мај гад... тоа со хејтерите на во мој стил ти е (цела песна)
Бев саркастично настроена.

El 'Borracho

Riot Maker
Член од
18 јули 2009
Мислења
822
Поени од реакции
238
Рајата до вчера се палеше на турбофолк. Мислиш дека рајата има некаков префинет вкус?
И јас истото ти велам :smir:

Ар ју вокеј?:nesvest: тони фен и поетска вредност... оу мај гад... тоа со хејтерите на во мој...
Немој те молам со ова веќе споредувањево. А шо сакате вие? Тоа е тоа. Тие се темите. Оти не викате дека сите песни од Јован, Елвир, Тоше Проески (RIP) се истите како сите други поп песни?! Различен изведувач ама иста тема, те сакам ова она.

Член од
12 декември 2009
Мислења
45
Поени од реакции
8
epa bravo napisavte 12 strani za nekoj so go smetate za idiot (barem 90% od mislenjata) sea toni zen moze da izvadi eden mission complete banner i da go mafta na plostad

Kajgana Shop

На врв Bottom