Е да, ного е лесно да викаш оти ќе се качеш на месечината а ти не можеш да се качиш и на баиро за да се излуфтираш малцеНајлесно е да се изнервираш од државата и да избегаш на печалба негде у странство, и да јадаш квики переци за се шо се случува у Македонија......... нели мравко?
Шо си направи ти сам бе? Од твој џеб да не извади пари да даваш за да се граде нешто или па случајно Зајко Заев? И шо толку го величаштака е братче потполно си у право,за разлика од другите кои чекат други да им дадат ние струмичани сами си правиме,напред заев....lee:
lee:
lee:
a од дека ке знааш дали сум и го отпорал или не?Е да, ного е лесно да викаш оти ќе се качеш на месечината а ти не можеш да се качиш и на баиро за да се излуфтираш малце.
Коо ќе биде готово тогај пишејте колку сакате а од маабете фајде нема, треба дела...
Тва ти е исто како да кажеш оти на некоо ке и го отпореш ама од кажуване до отпоруване има ного разлика нели?:smir:
Шо се трчеш как прле пред магаре коо не разбираш од сарказам :smir:a од дека ке знааш дали сум и го отпорал или не?
ти земи си апче за смируване пошо уште бајаги ке го гледаш зајко заев............Шо си направи ти сам бе? Од твој џеб да не извади пари да даваш за да се граде нешто или па случајно Зајко Заев? И шо толку го величашolee:
lee:
lee) да не случајно го сметаш за бог?
![]()
Може ли да знам за коо фирма станува збор ?Ајде без политика. Кој сака нека донесе гасификација, ако ја има плус е за нас што живееме во Струмица. Има Заев утнати ветувања, ама има и исполнети. Не верувам оти пак би се избламирал како за таа грчката фирма и 3000 вработувања.
Е па малумнаааааааШо се трчеш как прле пред магаре коо не разбираш од сарказам :smir:
Ако има гасовод у Струмица ќе го видам а ти ако си клецнал нешто ќе шеташ кути петел низ чаршиита
Ај доста си го ладииме, време е саа да свареме манџа на плинското дома :pos2:
Не ми треба апче за смируване, не сум искомплексирана личност ни па ми прече зајко шо е градоначалник. Така да ќути си коо не разбираш некои работи.ти земи си апче за смируване пошо уште бајаги ке го гледаш зајко заев............
Стиат Филко или нешто слично, не се сеќавам на името баш. Гледав на онаа емисијата на Вис, долго имаше најави, на крај ништо не бидна. Нешто за земјиштето имало проблем како што рече Заев.Може ли да знам за коо фирма станува збор ?
Стиат Филко или нешто слично, не се сеќавам на името баш. Гледав на онаа емисијата на Вис, долго имаше најави, на крај ништо не бидна. Нешто за земјиштето имало проблем како што рече Заев.