- Член од
- 19 април 2010
- Мислења
- 763
- Поени од реакции
- 28
neznam da vidam nekoja slika prvo od nekoja pa posle ke legnam nekoja he he top se osekam pozdrav
оф топикНа форумов нема доволно добри жени за легнување, барем по муабетиве се гледа..све очај до очај. Туга, добрите жени не дремат по форуми...све проблем до проблем, фрустрација до фрустрација...така бар ја сум приметил...ништо по боље не се ни маживе, по муабетиве као силни сме ама мама дали ќе ми дозволи...
Се заебавав малку да испровоцирам ...се најдува по некоја што ми прави филм за легнуење, ама претежно слабооф топик
ех сега па ти им го кршиш филмот на луѓево,,,
он топик
Ада... некако ми е арогантна во постовите а велат тие што се остри на зботови дека се остри и во кревет
Демек да?...Што е чудно дека сум 24?!тебе демек точни ти се годиниве ??????//
јас не реков дека е чудно ако имаш 24, само од кај да знам дека е вистина тоа. може имаш 11Демек да?...Што е чудно дека сум 24?!
:kesa: уствари неможеме кај неа , она Б.Ц го сакаНема форумџуја кој не си се замислил со Сунце НЕМА!!!
Сигурно е баш таква,каква што не сакаш:pos2:Нема форумџуја кој не си се замислил со Сунце НЕМА!!!
Каква коинциденција...па нели и јас и ти сме Б.Ц...Сунце! Ние сме Б.Ц:kesa: уствари неможеме кај неа , она Б.Ц го сака
Обично така еСигурно е баш таква,каква што не сакаш:pos2: