Кого би сакале да легнете од форумов? vol.2 ( Забрането за членови под 18 години!)

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
neznam da vidam nekoja slika prvo od nekoja pa posle ke legnam nekoja he he :) top se osekam pozdrav

На форумов нема доволно добри жени за легнување, барем по муабетиве се гледа..све очај до очај. Туга, добрите жени не дремат по форуми...све проблем до проблем, фрустрација до фрустрација...така бар ја сум приметил...ништо по боље не се ни маживе, по муабетиве као силни сме ама мама дали ќе ми дозволи... :(

На форумов нема доволно добри жени за легнување, барем по муабетиве се гледа..све очај до очај. Туга, добрите жени не дремат по форуми...све проблем до проблем, фрустрација до фрустрација...така бар ја сум приметил...ништо по боље не се ни маживе, по муабетиве као силни сме ама мама дали ќе ми дозволи... :(
оф топик
ех сега па ти им го кршиш филмот на луѓево,,,
он топик
Ада... некако ми е арогантна во постовите а велат тие што се остри на зботови дека се остри и во кревет

оф топик
ех сега па ти им го кршиш филмот на луѓево,,,
он топик
Ада... некако ми е арогантна во постовите а велат тие што се остри на зботови дека се остри и во кревет

Се заебавав малку да испровоцирам ;)...се најдува по некоја што ми прави филм за легнуење, ама претежно слабо :)

Чисто сумњам за ова што викаш...споредбава :nesum:

Од тоа шо го видов овде
Ja би легнал дури и гол со Crazy in Love, многу секси око има a и си љубим плавуши многу!
После DramaQueen , заш не сакам многу скини девојки !
И за крај rossonerka, се палим на цуре што сакаат фудбал, плус тоа навива за Милан, подобро здравје ! :)

Малце офтопик забегавме со муабетов, ама форумов сум познат :) бев и модератор, а и лични пријателства имам со администраторите на форумов. :)

MShippo3792.jpg

Нема форумџуја кој не си се замислил со Сунце НЕМА!!! :)

delfy_buba se falese deka bila mnogu ubaba i koj sakala tia go imala ama jas sum skaran so nea,malku e ostra vo zborovite se nadevam vo krevet nema da ide kako zajce
imam predcustvo deka ce ja otvoram kako hilsna moze poodamna ne e rabotena
p.s vazno mi rabote fantazijata dugoto ne e vazno

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom