Кого би сакале да легнете од форумов? vol.2 ( Забрането за членови под 18 години!)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
neznam da vidam nekoja slika prvo od nekoja pa posle ke legnam nekoja he he :) top se osekam pozdrav

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.947
Поени од реакции
12.551
На форумов нема доволно добри жени за легнување, барем по муабетиве се гледа..све очај до очај. Туга, добрите жени не дремат по форуми...све проблем до проблем, фрустрација до фрустрација...така бар ја сум приметил...ништо по боље не се ни маживе, по муабетиве као силни сме ама мама дали ќе ми дозволи... :(

Член од
22 ноември 2009
Мислења
644
Поени од реакции
156
На форумов нема доволно добри жени за легнување, барем по муабетиве се гледа..све очај до очај. Туга, добрите жени не дремат по форуми...све проблем до проблем, фрустрација до фрустрација...така бар ја сум приметил...ништо по боље не се ни маживе, по муабетиве као силни сме ама мама дали ќе ми дозволи... :(
оф топик
ех сега па ти им го кршиш филмот на луѓево,,,
он топик
Ада... некако ми е арогантна во постовите а велат тие што се остри на зботови дека се остри и во кревет

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.947
Поени од реакции
12.551
оф топик
ех сега па ти им го кршиш филмот на луѓево,,,
он топик
Ада... некако ми е арогантна во постовите а велат тие што се остри на зботови дека се остри и во кревет
Се заебавав малку да испровоцирам ;)...се најдува по некоја што ми прави филм за легнуење, ама претежно слабо :)

Чисто сумњам за ова што викаш...споредбава :nesum:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Од тоа шо го видов овде
Ja би легнал дури и гол со Crazy in Love, многу секси око има a и си љубим плавуши многу!
После DramaQueen , заш не сакам многу скини девојки !
И за крај rossonerka, се палим на цуре што сакаат фудбал, плус тоа навива за Милан, подобро здравје ! :)

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.729
Поени од реакции
897
Малце офтопик забегавме со муабетов, ама форумов сум познат :) бев и модератор, а и лични пријателства имам со администраторите на форумов. :)

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.947
Поени од реакции
12.551
Нема форумџуја кој не си се замислил со Сунце НЕМА!!! :)

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.947
Поени од реакции
12.551
Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
delfy_buba se falese deka bila mnogu ubaba i koj sakala tia go imala ama jas sum skaran so nea,malku e ostra vo zborovite se nadevam vo krevet nema da ide kako zajce
imam predcustvo deka ce ja otvoram kako hilsna moze poodamna ne e rabotena
p.s vazno mi rabote fantazijata dugoto ne e vazno

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom