Кого би сакале да легнете од форумов? vol.2 ( Забрането за членови под 18 години!)

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сеуште бирам, кога ќе донесам конечна одлука ќе соопштам.

Не бива темава. Дали само 3-4 се имаат изјаснето. Другиве си прават муабет само.

Не бива темава. Дали само 3-4 се имаат изјаснето. Другиве си прават муабет само.

Тоа ти се вика дипломатија и ко киша око Крагуевца. :icon_lol:
Башка и ти ко шо гледам не се изјаснуваш, ааа Мааарчеее... :icon_lol:

Има право марче, тапа сте! (у негов стил)

Онака се радуваш дека некој пишал, влагаш цел среќен во темава и глеаш постови као "баш ќе размислам" или "ehehehe so koj sakam ja, ne kazuem ke me utepa" или "а кој сака со мене?".

Или пишете, или не бидете faraon.

Со комшивката не го користи многу форумов,а и не е уклучена На МСН и Фејсбук и одам сега да набилдам мислења., да не го прочита ова....

Ајде напред...:)

До сега имам кажано дека најмногу ја симпатишем ~ThE_VaMpIrE~, после ada и на крај Crazy in Love ама со неа слабо изводливо ќе да е, нејќит странци, башка сакат перфекција и башка душа стаклена.

Тоа ти се вика дипломатија и ко киша око Крагуевца. :icon_lol:
Башка и ти ко шо гледам не се изјаснуваш, ааа Мааарчеее... :icon_lol:
Попосле малце, дека ќе ме здоблат прсти од пишување.

Да си кажам ИСКРЕНО и без влакна на јазикот јас кои ми се симпатични. Значи пред се не се срамам :D

Вампирката, Крејзи ин лав, Ада, Анастазија <3, Бон Џови, хммммм, чек да ми текне, киткатчето, маричето на времето, хмм ај ако ми текне на други ќе пишам.
Ете си реков не бидете вие останатите пизди и отворете си се бидете мужи малце. Не тука муабети ми правите само. пффф

ЕДИТ

MAC)) цуцито го заборавив!

Колку загорени деца има тука, чудо едно. Абе излезете малку, ало!:pos2:
Иначе да не сум скроз оф топик ... не би сакала да легнам никого, затоа што малку луѓе ми фаќаат око, а тие не верувам дека се добри во кревет. :toe:
Се извинувам на искреноста, чао пријатно:kesa::smir:

Би сакал да ги легнам сите оние шо не се легнати до сеа пошо е скоро 4 саат сабајле.

Иначе да, би сакал да ги легнам сите кои
не гледаат со кого легнуваат, шо се на легална возраст, испод 60 кила, имаат легнато со помалце од 3ца, немаат легнато воопшто.

се стеснува изборот мамата.....

Логикава малце отсутна е ама интересно ми се виде.

Иначе да не сум скроз оф топик ... не би сакала да легнам никого, затоа што малку луѓе ми фаќаат око, а тие не верувам дека се добри во кревет. :toe:

Зарем ме заборави?:nesum:

Кого би сакале да легнете?

Е шо бе и приспивна да пеам па да ги улегнувам!:toe:

Stre3T Danc@ Под услов да биде хип хоперски облечена а не ко оние сликине у фустани, да ја гледам петнаес минути како игра на песна со јак бас (у замена за стриптиз) и да не приговара на моите (на моменти) twisted покрети со раце, нозе, прсти, јазик, заби.

И Мац)) би... мислам баш БИ, ама не знам дали само се праи силен или стварно и он мене би. :) После тоа би се фалел на цел форум дека најпосакуваниот маж на мрежава сум го имал...:wink: Сонце, јави ми се...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom