Кого би сакале да легнете од форумов? vol.2 ( Забрането за членови под 18 години!)

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку загорени деца има тука, чудо едно. Абе излезете малку, ало!:pos2:
Иначе да не сум скроз оф топик ... не би сакала да легнам никого, затоа што малку луѓе ми фаќаат око, а тие не верувам дека се добри во кревет. :toe:
Се извинувам на искреноста, чао пријатно:kesa::smir:

Само што влезе во мојата листа :smir:

Колку загорени деца има тука, чудо едно. Абе излезете малку, ало!:pos2:
Иначе да не сум скроз оф топик ... не би сакала да легнам никого, затоа што малку луѓе ми фаќаат око, а тие не верувам дека се добри во кревет. :toe:
Се извинувам на искреноста, чао пријатно:kesa::smir:
Истото го мислам и јас...покрај добар мајстор,не барам ниту ми треба аматер.

Зарем ме заборави?:nesum:
Не те пишав дека ќе ни вадат муабети дека фантазираме за секс со девојки. Никој не би го разбрал ова нашево ... :back:

Само што влезе во мојата листа :smir:
Листа за што? Носење на сокче? Кога сакаш бе златен ...

Истото го мислам и јас...покрај добар мајстор,не барам ниту ми треба аматер.
:back:

Незнам колку е нормално да си ги искажуваме секс-мислите,ама кога веќе има тема зашо да не.

Првин ке почнам од Ада,само со неа не би правел онаа обичното секс-механика,туку и хемија,незнам зошто ама некако ја чуствувам блиска,има некоја енергија што ме привлекува.

Потоа би ја пробал Леандра,само што разликата од Ада е таа што го нема она второто,туку би сакал само проба или кратко кажано бенг бенг чао пријатно.Леа нема љутиш:):)

Додека Дивајн и Марсовка пошо многу се чанчат по форумите,и да сакаат да и го дадам,нема:):D

Другите не ги знам толку добро па не ми се ризикува....

Додека Дивајн и Марсовка пошо многу се чанчат по форумите,и да сакаат да и го дадам,нема:):D

О ти Филипе Македонски што не знаеш една реченица да напиешеш јасно и правилно. Ај помисли уште еднаш, бидејќи со овој тежок удар не ќе можам да живеам повеќе! За мене? Плис?:vozbud:

Не те пишав дека ќе ни вадат муабети дека фантазираме за секс со девојки. Никој не би го разбрал ова нашево ... :back:

Листа за што? Носење на сокче? Кога сакаш бе златен ...

:back:

Ја не сум перверзен, ама си гаам симпатии спрема тебе:smir:

Бре бре бре, саде манијачишта на Форумот!:kesa:

О ти Филипе Македонски што не знаеш една реченица да напиешеш јасно и правилно. Ај помисли уште еднаш, бидејќи со овој тежок удар не ќе можам да живеам повеќе! За мене? Плис?:vozbud:

Сите на форумов имаме граматички грешки,дури и во твоите постови.
И намали тој феминизам во тебе,ке си останеш стара мома:)

Сите на форумов имаме граматички грешки,дури и во твоите постови.
И намали тој феминизам во тебе,ке си останеш стара мома:)

Ќе те послушав ако искористеше подобар израз од стара мома. Стара мома бре:pos2::pos2::pos2:

Незнам колку е нормално да си ги искажуваме секс-мислите
Епа тоа ти е блиску до фантазија па затоа или натрти нешто или молчи :smir:
Го знаеш ли вицот кога некој човек: И тогаш си бев истиот посерко ама тоа го рекол кога видел дека никој не го слуша и од кога паднал во реката :vozbud:

Ќе те послушав ако искористеше подобар израз од стара мома. Стара мома бре:pos2::pos2::pos2:
Ти не си стара ама си секси мома, влегуваш заедно со Росонерка во мојот избор :back:

Јас сакам да и го начукам на Крејзи ин Лав, спортски без емоции како фудбал на мали голчиња по сокче

Drama Queen и rossonerka
За нив гласав и „зад нив стојам“. Ноу офенс. :smir: Иако не ве знам. Прашаа - одговорив.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom