Кого би сакале да легнете од форумов? vol.2 ( Забрането за членови под 18 години!)

Статус
Затворена за нови мислења.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Праите тројки, а ада ја игнорирате :O
Captain Obvious was here

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Чкс. Ти лепото уште се палиш на Бугарки? :icon_lol:
Како да се палам на тебе кога немаш пари ни чорапогашници да си купиш, има една форумџика на која се палам ама да не сакаш да ти ја кажам па после да сечеш вени заради мене дека не сакам да те опнам и да те носам на душа!
Бугарките се мината мода, се бара нешто ново :smir:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Добро. Сакаш за баланс да вклучиме некоја провладина девојка и да го направиме златниот мост на разбирањето во Македонија, пошо сум инжењер во развој? :))
Секогаш имаш разбирање за моите потреби.Еве ќе вметнеме членка која сама ќе се изјасни дека е фан на владата и нормално која ќе нема ништо против јас и Боби да ја корнеме за коса.Има таква?
Аххх, мислев темава е за секс па одмарам од учење Макро! Немој буџети, немој влади, немој ништо поврзано со не-секс:))
Нишо Леа, чим не читат Ана не е заинтересирана. ќе си најме друга!

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Ај биди поконкретен,те молам:pos2:
Епа тој што сака да те опне ќе те контактира на ПП, ем нема никој да знае ем на вас ќе ви биде добро, а овде на форумот сите се јаки.
Не се палам јас на тебе, не се секирај :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Епа тој што сака да те опне ќе те контактира на ПП, ем нема никој да знае ем на вас ќе ви биде добро, а овде на форумот сите се јаки.
Не се палам јас на тебе, не се секирај :)
А ти мислиш дека на закачалка стоиме на форумов,за на кој ќе му се посака :pos2:
Чим не се палиш на мене,еве јас ќе се палам на тебе :))

Ада за тебе полесно прашање падна :))

Струмикс таксан си ми за свинг да не барам нешто непознато:))

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Мала дигресија:
Има ли тука заинтересирани жени за МФФ тројка со евентуална лезбо акција?

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Не...огнот на лице место, а муабетот е после...
Во случај некој да се засрами пред нашите форумџики еве една идеја како може да се спаси од срамот, се што му треба е едно ѓезве :)

Во случај на непослушност г-нот Стојко може вака да го активирате, ги ставаш ташаците внатре а паднатиот Стојко го поставуваш на рачката од ѓезвето и бутај до анасана :pos2:

А ти мислиш дека на закачалка стоиме на форумов,за на кој ќе му се посака :pos2:
Чим не се палиш на мене,еве јас ќе се палам на тебе :))

Ада за тебе полесно прашање падна :))

Струмикс таксан си ми за свинг да не барам нешто непознато:))
Е да бе, вашите смокви да не се воени злосторнички па сите да ги онадуваат :pos2:.
А ако се палам јас на тебе ќе ти напишам на ПП :smir:, не мора сите да знаат што јас сакам а што не? :nesum:

?

..........

Гостин
####....би ја соблекол гола.....потоа ке ја облечам во спекулар црвена танга...црвен градник...и црвени мрежасти хулакопки до над колена....
на стомачето ке и ставам пена од киви, ке ја лижам дур не и се крени секое влакно на телото..... од кога ке се испопали,, нежно стискајки ја со забите на врат покрај увцето, ке ја завртам со раце испружена нанапред,, со половина свиткана до доле и со кренат задник и собрани нозе, во форма на срце ....ке и ја скинам тангата со заби и ке ја работам во доги стил масирајки и ги градите....:helou:

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Абе во Русија дискотека се запали.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop