Како да се палам на тебе кога немаш пари ни чорапогашници да си купиш, има една форумџика на која се палам ама да не сакаш да ти ја кажам па после да сечеш вени заради мене дека не сакам да те опнам и да те носам на душа!Чкс. Ти лепото уште се палиш на Бугарки?
Добро. Сакаш за баланс да вклучиме некоја провладина девојка и да го направиме златниот мост на разбирањето во Македонија, пошо сум инжењер во развој? )
Секогаш имаш разбирање за моите потреби.Еве ќе вметнеме членка која сама ќе се изјасни дека е фан на владата и нормално која ќе нема ништо против јас и Боби да ја корнеме за коса.Има таква?
Нишо Леа, чим не читат Ана не е заинтересирана. ќе си најме друга!Аххх, мислев темава е за секс па одмарам од учење Макро! Немој буџети, немој влади, немој ништо поврзано со не-секс)
Епа тој што сака да те опне ќе те контактира на ПП, ем нема никој да знае ем на вас ќе ви биде добро, а овде на форумот сите се јаки.Ај биди поконкретен,те молам:pos2:
Ада, дали си за влез на Македонија во НАТо и ЕУ?Праите тројки, а ада ја игнорирате :O
Captain Obvious was here
Не...огнот на лице место, а муабетот е после...Брачко, оган горит овде, а ти со дување од 7 метра ќе го гасиш ))
А ти мислиш дека на закачалка стоиме на форумов,за на кој ќе му се посака :pos2:Епа тој што сака да те опне ќе те контактира на ПП, ем нема никој да знае ем на вас ќе ви биде добро, а овде на форумот сите се јаки.
Не се палам јас на тебе, не се секирај
Во случај некој да се засрами пред нашите форумџики еве една идеја како може да се спаси од срамот, се што му треба е едно ѓезвеНе...огнот на лице место, а муабетот е после...
Е да бе, вашите смокви да не се воени злосторнички па сите да ги онадуваат :pos2:.А ти мислиш дека на закачалка стоиме на форумов,за на кој ќе му се посака :pos2:
Чим не се палиш на мене,еве јас ќе се палам на тебе )
Ада за тебе полесно прашање падна )
Струмикс таксан си ми за свинг да не барам нешто непознато)
Важи бе!Струмикс таксан си ми за свинг да не барам нешто непознато)
Е ако де...далеку е РусијаАбе во Русија дискотека се запали.
И што сега, да трчаме таму да видиме како изгледа пичкин дим :pos2:Абе во Русија дискотека се запали.
Далеку е и Велес ако одиш пешки.Е ако де...далеку е Русија