Кого би сакале да легнете од форумов? vol.2 ( Забрането за членови под 18 години!)

Статус
Затворена за нови мислења.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
site adminii moderatori
kis4eeeeeee

*озбилно размишљав...и alek67 ми прелета као избор...али после ми текна на неговите постови и желбата исчезна...и сеа blank листа :/

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
Ако ова е целата попалена кгн популација и ако е ова целата „машта“, се плашам дека Ада е во право :)
Ајде бре луѓе, ќе се заколевте кој за кого да гласа на темите за лепотани/лепотици, никој од нив ли неќете да слечете?:))

Кај си ме прашал ти нешто??
:)

Е! Може вака? Да се напраи една КАЈГАНА GANGBANG пуцаљка...Нема да се знае кој пие а кој плаќа...Ќе изнајмиме некоја сала и ќе се забавуваме. :vozbud: Мада мислам ќе се закачат само некои тешки милфици, а од форумЏикиве...Тешко...:pos2:

П.С Букаке оброци се наградуваат.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
site adminii moderatori
kis4eeeeeee

*озбилно размишљав...и alek67 ми прелета као избор...али после ми текна на неговите постови и желбата исчезна...и сеа blank листа :/
Малото Аде сака мускулишча? :vozbud:

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Jaс вака и со образложение:

Леандра - бидејќи многу ми се допаѓа она што го пишува во ЉиС, и има интересни фантазии, башка, она што ми е многу битно, размислува, има свој став, значи може да се направи здрав муабет (освен легнувањето)

Ада - ме запалија аватарите од едно време, оние пин-ап девојки од 50-тите... а како што си обожавам женска нога у подвезици, мх, мх, мх... И...пак една од оние кои можат да направат здрав муабет :)

марсовка - И го имам меракот, едноставно...и го имам меракот баш онака...многу интересни муабети прави :)

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Не игнорира.Незнам дали се плаши од мене или од тебе :))
Можда и од Бетмен и од Робин, Робин.

:))))

Jaс вака и со образложение:

Леандра - бидејќи многу ми се допаѓа она што го пишува во ЉиС, и има интересни фантазии, башка, она што ми е многу битно, размислува, има свој став, значи може да се направи здрав муабет (освен легнувањето)

Ада - ме запалија аватарите од едно време, оние пин-ап девојки од 50-тите... а како што си обожавам женска нога у подвезици, мх, мх, мх... И...пак една од оние кои можат да направат здрав муабет :)

марсовка - И го имам меракот, едноставно...и го имам меракот баш онака...многу интересни муабети прави :)
Брачко, оган горит овде, а ти со дување од 7 метра ќе го гасиш :)))

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Bada Bing!
Јез да веќе не е форумџија.:(

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
И мене :))
Ајде додека е отворен списокот,пријавувајте се,ќе ве запишам во смени :pos2:
Гален и фален поп и во црква прди така да нема потреба да се плашиш од ебачиштата што се пријавуваат за да те легнат, прав ебач не се фали туку ебе и молчи :smir:.
Нема потреба да пишуваш, ќе се откажат еден по еден :pos2:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не не! Не се плашам. Ајм ин (за што и да би тоа тука збореле. лол)
Ај ќе ти дадеме втора шанса,оти си ни мила :) Што мислиш за буџетот за 2010 изготвен од владата на РМ?

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Гален и фален поп и во црква прди така да нема потреба да се плашиш од ебачиштата што се пријавуваат за да те легнат, прав ебач не се фали туку ебе и молчи :smir:.

Чкс. Ти лепото уште се палиш на Бугарки? :icon_lol:

Ај ќе ти дадеме втора шанса,оти си ни мила :) Што мислиш за буџетот за 2010 изготвен од владата на РМ?
Аххх, мислев темава е за секс па одмарам од учење Макро! Немој буџети, немој влади, немој ништо поврзано со не-секс:))

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ај биди поконкретен,те молам:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom