Working as intended.Ми мирисат на нова тема: „Фестивал де Леандра“ ))
Хахахаха...Ма нее...Може и видео продукција да падне со муабетиве...Ама ај ќе ќутам хахахаха! Без навреда Леандра:wink:Ми мирисат на нова тема: „Фестивал де Леандра“ ))
Е од кај и знаеш стаж и искуство ? Немој само да ми кажеш - ОД КАЈ ЗНАЕШ ДЕКА НЕЗНАМБи ја легнал Leandra уфф сакам малку постари цури :wink: по искусни да ми покаже некои позици итн,итн :zlo:
Зависи...Може да искомбинираме и јас да пеам а ти да плаќаш :baeh:Немаш гајле можеш и песна да си порачаш од сега.
Ех ех ех...Ништо навредливо нема тука...Тема ко тема..Тепаме време, а сериозно кажав дека сум ЗА ама со тебе. Башка останатото се заебанции...Да не се вреѓаме сега.
Овде ако не начекаш искрени луѓе на темава, тогаш незнам на која...Добро, никој нема да пише нешто реално на темава?
Ви ибам лажливите луѓе!
Е ајде де. Бар ја и ти си пишавме. И Тончи. А да си правеме тројка?Добро, никој нема да пише нешто реално на темава?
Ви ибам лажливите луѓе!
Jaс те прашав нешто, за да знам дали да те планираме со Леа - не ми одговори...Добро, никој нема да пише нешто реално на темава?
Ви ибам лажливите луѓе!
Ако ова е целата попалена кгн популација и ако е ова целата „машта“, се плашам дека Ада е во правоСве што е попалено, и цела машта сексуална е тука префрлена...
Кај си ме прашал ти нешто??Jaс те прашав нешто, за да знам дали да те планираме со Леа - не ми одговори...