Кого би сакале да легнете од форумов? vol.2 ( Забрането за членови под 18 години!)

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Би ја легнал Leandra уфф сакам малку постари цури :wink: по искусни да ми покаже некои позици итн,итн :zlo:

И мене :))
Ајде додека е отворен списокот,пријавувајте се,ќе ве запишам во смени :pos2:

Ми мирисат на нова тема: „Фестивал де Леандра“ :)))

Хахахаха...Ма нее...Може и видео продукција да падне со муабетиве...Ама ај ќе ќутам хахахаха! Без навреда Леандра:wink:

Би ја легнал Leandra уфф сакам малку постари цури :wink: по искусни да ми покаже некои позици итн,итн :zlo:
Е од кај и знаеш стаж и искуство ? Немој само да ми кажеш - ОД КАЈ ЗНАЕШ ДЕКА НЕЗНАМ :vozbud:

Може јас прв на список? Уствари подобро не пошо после ќе заборавиш на остатокот од списокот:vozbud: хехеххехехеххехеххехехехе:smir:

Стварно незнам али претпоставувам :wink: со стажот си доаѓа и искуството ја мислам :pos2:
Магнус немој преку ред,плс хехехех

Немаш гајле можеш и песна да си порачаш од сега.

Да не се вреѓаме сега.

Ех ех ех...Ништо навредливо нема тука...Тема ко тема..Тепаме време, а сериозно кажав дека сум ЗА ама со тебе. Башка останатото се заебанции...

Добро, никој нема да пише нешто реално на темава?
Ви ибам лажливите луѓе!

Ви ибам лажливите луѓе!

Овде ако не начекаш искрени луѓе на темава, тогаш незнам на која...
Све што е попалено, и цела машта сексуална е тука префрлена...

Ви ибам лажливите луѓе!

Jaс те прашав нешто, за да знам дали да те планираме со Леа - не ми одговори...

Све што е попалено, и цела машта сексуална е тука префрлена...

Ако ова е целата попалена кгн популација и ако е ова целата „машта“, се плашам дека Ада е во право :)
Ајде бре луѓе, ќе се заколевте кој за кого да гласа на темите за лепотани/лепотици, никој од нив ли неќете да слечете?:))

Jaс те прашав нешто, за да знам дали да те планираме со Леа - не ми одговори...

Кај си ме прашал ти нешто??
:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom