MAKE A WISH FESTIVAL @ MKC - 31.12.2009 HAPPY NEW YEAR

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 август 2008
Мислења
210
Поени од реакции
8
SUN PRODUCTION Present:

Новогодишен фестивал на две сцени MAKE A WISH FESTIVAL,

Main stage:

DINO PSARAS
www.myspace.com/dinopsarasmusic

PSYCHOTIC MICRO
www.myspace.com/thepsychoticmicro

PURA
www.myspace.com/purica

JOHAN
www.myspace.com/johan2312

ECI & DARE
www.myspace.com/wonderlandresidents

SOUND KILLAH

МАКЕДОНСКИ ПСИХОДЕЛИИ Stage

YUDHISTHIRA Live
www.myspace.com/yudhisthira

PARAMATMA Live
www.myspace.com/paramatmastudios

ALBIORIX
www.myspace.com/albiorixmusic

MICROMOMENT
www.myspace.com/micromoments

HYPERACTIVE
www.myspace.com/hyperactivemk

ZEBSTER - Cartoons
www.myspace.com/cartoonsproject

И многу повееќе,

JBL Sound System,
UV - Deco: SAVE THE RAVE - Serbia, LUNATICA TRIBE
VIDEO PROJECTIONS

Локација: Младински Културен Центар
Датум: 31.12.2009
Старт: 21:00

Предпродажба: 300 денари
Скопје - Југотон, Чув де Чув, Кафе Пабло, 075 889 067
Куманово: Info na 070 358 909
Гостивар: 071 544 757
Прилеп: 077 920 458

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Јака понуда, идемо рекордс.... see'ya at 31. :vozbud:

Член од
16 февруари 2008
Мислења
3
Поени од реакции
1
Trakava e ludilo.
E aj sega izberi da te vidam MKC ili saem ???
Poslednive dve godini bev na saem,ama sega nekako Dino pojke mi pravi merak.

Nema nikakva slicnost ednoto so drugoto ednoto ke bide selski panagjur so sekakvi faci slezeni od planini reki i dolini i nemale kaj da idat za nova godina pa kad je gaga i keselina je blaga, a drugoto TRANS zabava so seriozna muzika za lugje shto znaat da cenat shto e dobra muzika......

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Овие на саем ве утепаа :toe: мада ја уште се мислам за у мкц, само уште друштво да најдам ...

Член од
21 јануари 2008
Мислења
43
Поени од реакции
1
Овие на саем ве утепаа :toe: мада ја уште се мислам за у мкц, само уште друштво да најдам ...

izvini vaka so gi utepaa moze da se izjasnis???????????Space Cat vo sporedba so Dino Psaras i Psychotic micro?????i da ne nabrojuvam use nasi Dj????????

G

Gray Foxx

Гостин
Смешен и патетичен пост. Чим гратиси даваат се знае колку е саатот. Смрди на фејк од километар.

Член од
20 јули 2009
Мислења
21
Поени од реакции
1
mene ne mi e jasno sto se slucuva so zurkive??Prvo kako moze da se najavi uste edna zurka za nova godina trance koga prvo veke bese najavena onaa na saem.Zarem tolku trance scenava e golema pa moze da podrzi 2 zurki?Programot e interesen ama MKC e najkatastrofa mesto sto postoi.Celo se raspaga,i ventilacija ima 0.Sorry ama ne bi se gusela tamu za nova godina.Da bese nekoj dr datum mozebi.Vtora rabota Sun production do sega ima napraveno nekolku zabavi od koj 90% gi otkaza ili izmeni nesto.Se prefrlaa zabavi od lizgaliste vo b2,se otkazuvaa artisti.Dali i za novogodisnata nok ke se sluci istoto?Imase vetuvanja i za minatite zabavi deka se ke bide isto i nema da ima izmeni ili otkazuvanja vo programot ama povtorno imase.Izvenete ama ne bi reskirala povtorno..posebno ne za nova godina

Член од
5 август 2008
Мислења
210
Поени од реакции
8
mene ne mi e jasno sto se slucuva so zurkive??Prvo kako moze da se najavi uste edna zurka za nova godina trance koga prvo veke bese najavena onaa na saem.Zarem tolku trance scenava e golema pa moze da podrzi 2 zurki?Programot e interesen ama MKC e najkatastrofa mesto sto postoi.Celo se raspaga,i ventilacija ima 0.Sorry ama ne bi se gusela tamu za nova godina.Da bese nekoj dr datum mozebi.Vtora rabota Sun production do sega ima napraveno nekolku zabavi od koj 90% gi otkaza ili izmeni nesto.Se prefrlaa zabavi od lizgaliste vo b2,se otkazuvaa artisti.Dali i za novogodisnata nok ke se sluci istoto?Imase vetuvanja i za minatite zabavi deka se ke bide isto i nema da ima izmeni ili otkazuvanja vo programot ama povtorno imase.Izvenete ama ne bi reskirala povtorno..posebno ne za nova godina
Ова така ти го кажаа да го пишеш или сам/a ти текна??? Патетичен/а и очаен/а си и ти и тие што ти кажале.(Ова вака ти пишувам зошто од претходните твои постови, добив впечаток дека си машко а во погорниов пост се претставуваш како девојка или можеби си травестит) Ај бркај те си работа и гледајте си ги вашите најшит турбо фолк транс забави. Никој нема ексллузивитет над нова година, секоја година имало по неколку забави за овој датум. А сите што присуствувале на нашите забави знаат какви се и колку се поразлични од другите и дали некогаш сме направиле превара и нешто не сме реализирале како што сме најавиле претходно. За секоја измена сме најавувале доволно време претходно за да нема расочарувањаи сл. Секој правел промени така и ние, никогаш причината не била до нас, зависеле временски услови и сл. За разлика од тие забави кои што ти толку многу ми ги фалиш каде ке се најават 234567890 дј и на крај ке свират само тројца.
SUN PRODUCTION не играл и не игра прлјаво, со правење журки без пари за минирање, со крадење на артисти кои се векје боокирани и звонејне по телефони и плачење на истите со праќање мејлови и понудување на повеќе пари на истите само да не настаапт за sun production. Со пуштање на муабети како овој погоре дека журката е откажана или артистот нема да настапи. Срамота е да зборам тука јавно ќе се запрепастат многу луѓе. Давениците и за сламка се фаќаат. :tapp:

Викаш не чинело МКЦ, а конзервата 3та хала случајно да не е подобро место??? Баш напротиви за акустика, и за вентилација и сите услови чистота ВЦ-инја ама баш се е подобро од третата хала.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.858
Поени од реакции
11.524
Оооо екипа лепенец...змија, флеш, корле, зебо, дуки, боки...може ќе наминам ако не правам нешто попаметно за нг, ако не добар провод на сите таму...

E, во случај да отидам, а и општо ме интересира...chill zone available? На псај фрек. стејџ или горе скроз десно од шанкот?
Ако е така, свака част...500 музики :)

Член од
5 август 2008
Мислења
210
Поени од реакции
8
E, во случај да отидам, а и општо ме интересира...chill zone available? На псај фрек. стејџ или горе скроз десно од шанкот?
Ако е така, свака част...500 музики :)
горе десно од шанкот ама без музика ради да не се меша звукот, само простор за одмор :smir:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Читам погоре МКЦ било најтиња место за журки, кој го рекол тоа нек си ксне јазик. :)
Мене почна да ми фали местото, на времето најбољи журки паѓаа у МКЦ, а за вентилација 2 прозорци отворени и промаја шиба, без разлика на тоа, ептен е ха-це местото, ептен топ атмосфера се праеше на журки, и 100 пати боље звук вади отколку у хала 3.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.858
Поени од реакции
11.524
горе десно од шанкот ама без музика ради да не се меша звукот, само простор за одмор :smir:
браво...се цени многу, зошто има такви ко мене со нозе соленки :icon_lol:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Читам погоре МКЦ било најтиња место за журки, кој го рекол тоа нек си ксне јазик. :)
Мене почна да ми фали местото, на времето најбољи журки паѓаа у МКЦ, а за вентилација 2 прозорци отворени и промаја шиба, без разлика на тоа, ептен е ха-це местото, ептен топ атмосфера се праеше на журки, и 100 пати боље звук вади отколку у хала 3.
Tacnoooo
I mene me faka nostalgija za poreanesni zurki u MKC,i neka ne go pljukaat mestoto vi se molam.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom