Ждрепка за СП 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување

Еве и хајлајц :) И ако за првиот пенал беше фаул, според мене, вториот можеше и да не биде досуден. Ако на местото на камерун беше Франција или Германија, Линекер ќе добиеше жолт картон за симулирање.

Ама това е.

Ја мислам дека Франција нема сили да се одмазди за ланското финале, ќе испадне по групи.

:))) Французите имаат потреба од смена на генерации, многупати се провлекоа со оваа екипа и време и е да доживее дебакл и да си оди дома.

Инаку, во тој случај, Африка има и светски првак :)

секогаш било така, не за џабе сите бараат да бидат домаќини :wink:
али пак нема да поминат, освен ако не наместат нешто како со Ј.Кореа и Јапан... но можно е да ги извлечат со Франција или Португалија и од 3 шешир со Уругвај, е тогаш ќе го јадат немиен :tv:

иначе ждрепката е денес за околу 3 саата и 40 минути... тоа значи во 18:00 сите пред ТВ :tv:
овие МТВ вајда предвреме ќе се вклучат да ја доволат церемонијата и сите оние привју стаф :wink:

ги урочив :kesa:

Group A

1. Јужна Африка
2. Мексико
3. Уругвај
4. Франција

Group B

1. Аргентина
2. Нигерија
3. Јужна Кореја
4. Грција

Group C

1. Англија
2. САД
3. Алжир
4. Словенија

Group D

1. Германија
2. Австралија
3. Србија
4. Гана

Group E

1. Холандија
2. Данска
3. Јапонија
4. Камерун

Group F

1. Италија
2. Парагвај
3. Нов Зеланд
4. Словачка

Group G

1. Бразил
2. Северна Кореја
3. Брегот на Слоновата Коска
4. Португалија

Group H

1. Шпанија
2. Швајцарија
3. Хондурас
4. Чиле

хахах не дочекавте :pos2::pos2::pos2:

интересни групи... Шарлиз индиректно му кажа на Бекам дека ако не им попушти на САД ќе го избацат на клоци од МЛС :wink:

Бразил против Португалија :vozbud:

мислам последната група на шпанија е најтешка :pos2::pos2::pos2:

Ауф, биче весело. :) Французите осеќам нема да пројдат, у пакет со Португалија. Италија, Шпанија, Англија и Аргентина горе доле лесни групи имаат...

Групите на Германија и Бразил се најтешки според мене. Германија има 3 добри противници, Бразил само 2 но страшни. Ќе биде интересно.:tv:

Шпанците убедливо најлесна група.

Франција ќе помине група ќе видите.
Бразил,Португалија и Брег на слонова коска.Уффф најака група дефинитивно.Италија исто лесна група и во другите групи има интересни дуели.Ќе има добар фудбал.Едвај чекам да почне.:tv:

Тешки групи се паднаа : ) мој фаворит е Бразил како и секогаш :wink:

Е шо сите поголеми репрезентации се фаворити не се паднале некој како бразил и португалија барем италија и шпанија сакав ама!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom