Ждрепка за СП 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување
ah sto sakam vo edna grupa da se padnat Brazil i Francija

би сакал Италија да освои, секад сум бил за "жабарите" и сега повторно за нив ќе навивам... финале, Италија - Германија :wink:

п.с. Бобан ај бе отвори едно анкетче да гласамо :smir:

би сакал Италија да освои, секад сум бил за "жабарите" и сега повторно за нив ќе навивам... финале, Италија - Германија :wink:

п.с. Бобан ај бе отвори едно анкетче да гласамо :smir:
Неможам да отворам, да почекаме да завршат ждрепките, па после модераторот ќе ги воведе групите во воведот во првиот пост и ќе постави анкета, немам ингеренции за поставување анкета сега. Ќе видиме, ќе контактирам со Syn.:smir:

Неможам да отворам, да почекаме да завршат ждрепките, па после модераторот ќе ги воведе групите во воведот во првиот пост и ќе постави анкета, немам ингеренции за поставување анкета сега. Ќе видиме, ќе контактирам со Syn.:smir:

значи после извлечените групи ќе се отвори нова тема?
бриши постовиве ако сакаш...

Јоханезбург финалето....
ме изненадија Африканциве мислев нема да бидат достојни за да бидат домаќини на едно СП али добро се снајдоа... сепак тоа е една голема одговорност...
сепак со голема помош од Фифа/Уефа... се надевам ќе има добра атмосфера за време на СП, надвор и во стадионите...
каква помош бе што зборуваш, знаеш ли колку е богата оваа држава? Имаат 38 активни рудници за злато, мундијалот има да го направата како никогаш досега :toe:

Koj mislis so Spancite! Ako mislis Brazil togas mislam ne moze da se padnat ekipi od ist sesir...a a ko mislis Francija so Spanija togas ok :)

За со Франција.
А со Бразил ако не се лажам мислам дека не можат зошто се во прв шешир и двете репрезентации.
Али и Шпанците и Бразилците го сркнаа од нив во Германија 2006-та.Мора одмазда да има.
Што се однесува до стадионите стварно прекрасни градби.Иако сум љубител многу на стадиони овие се ептен ѕвески.Посебо во Дурбин тој многу е добар.Уште да се напунат и ДА НЕМА ТРУБИ!!!!!!!!!

каква помош бе што зборуваш, знаеш ли колку е богата оваа држава? Имаат 38 активни рудници за злато, мундијалот има да го направата како никогаш досега :toe:

да само што на тие рудници они работат а не се и сопственици... голема финансиска помош добија, Фифа сака да го крене нивото на фудбалот и во овој континент, затоа и Бразил ќе биде домаќин во 2014 доста само Европа беше домаќин...
и кажи ми ако се толку богата земја зашто претходно не ги напраиле стадиониве?
- чим Арапиве Дубаи можеа да го направат најмодерен на планетава во рок од една деценија овие барем би можеле самостојно да направат 4-5 стадиони :toe:

да само што на тие рудници они работат а не се и сопственици... голема финансиска помош добија, Фифа сака да го крене нивото на фудбалот и во овој континент, затоа и Бразил ќе биде домаќин во 2014 доста само Европа беше домаќин...
и кажи ми ако се толку богата земја зашто претходно не ги напраиле стадиониве?
- чим Арапиве Дубаи можеа да го направат најмодерен на планетава во рок од една деценија овие барем би можеле самостојно да направат 4-5 стадиони :toe:
Бидејќе се многу "учени" :haha: Јасен сум сега?:jaj:

е како викаш "учени" бидејќи биле, а после викаш богати биле?

нема везе да не ја оптоваруваме темата со глупости...
иам обичај на ваквите големи спортски настани да стаам пари за тоа кој ќе биде шампион, сеа дилемата ми е меѓу Англија и Германија :lud:

Ех колку сакам само Франција да падне во група со Бразил или Шпанија, и со Гана или која било, некоја појака афричка репрезентација, и да отпаднаат во групата . :baeh:

е како викаш "учени" бидејќи биле, а после викаш богати биле?

нема везе да не ја оптоваруваме темата со глупости...
иам обичај на ваквите големи спортски настани да стаам пари за тоа кој ќе биде шампион, сеа дилемата ми е меѓу Англија и Германија :lud:
Ох брее имаш 18 години или 8?:haha: Абе и во Иран и Ирак има нафта ама незнаат да ја извадат и да се збогатат, сега јасен сум или треба уште примери?:haha:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom