Тоа сум јас - Реално шоу

• Креатор на темата Креатор на темата unique9
  • Време на започнување Време на започнување
togas vo finale vlegoa toj albanecot admir i blazo od kavadarci
i normalno deka ke pobede admir,pa neli albanec e

Имаше и една Тутунче ја викаа

Тој мики од прва сезона беше најзакон. Никој му немаше рамен. само гледаше некого да заебе :pos:

Тој мики од прва сезона беше најзакон. Никој му немаше рамен. само гледаше некого да заебе :pos:
А бе ај таков циник ти бил закон?
Јас па редовно коа ќе го видам низ град се мислам дали да му пукнам една:)

:pos::pos: ostaj toa kolku sto se sekavam i cesto znaese da gi ispovocira Dragi spaga i toj drugiot so dolga kosa i ovie pomegju sebe partal se praeaa:pos2:

Колку го пратев шоуво на времето...А памтам имаше и нешо емисија како преглед на денот и се јавуваја гледачи(имаше едни типци се заебавај со Сања Николич мислам на you tube ги имаат ставено ако има некој линк нека пише )

а да имаше и кошаркаска екипа поврзана со шоуво Тоа сум јас и колку се сеќавам Тоше нешто спонзорираше...

Иииии сеа баш ја слушав песнава и ме фати носталгија, скоро и ги заборавив како изгледаат луѓево а ептен го следев шоуво:).
Нели имаше еден кли од песнава исто, само како црно-бел спот каде сите ликови се појавуваа?
Не можам нигде да го најдам:/

Кога ја видов темата си помислив дека пак ќе го има тоа шоу на МТВ.

еден од тие што беа во Тоа сум јас кога го смени шоуто името во Stars (точното име не го знам) и го даваја на А1 стана пеач во босанската групата no name па после тоа беше во Велики Брат,ако не е точно поправетеме

еден од тие што беа во Тоа сум јас кога го смени шоуто името во Stars (точното име не го знам) и го даваја на А1 стана пеач во босанската групата no name па после тоа беше во Велики Брат,ако не е точно поправетеме

А на клипон Монте Негро :)

Се сеќавам Тони тогаш даде една изјава: Ова е првото македонско реално шоу (и едно од првите во Балканот ми се чини), сите други ќе бида само БЛЕДА копија на оригиналот!

Од ко го тргнаа Тони поради некои несогласувања почна да паѓа и рејтинг и се, се гламносаа си, ибаа мајката.. :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom